24 mars

Idag har varit en lugn och bra dag. Var i skolan fram till kvart över tre. Långa lektioner, men det finns mycket att göra.
Var även och hälsade på Elle och Nova under lunchen. Hon är den söstaste som finns. Hon har fått feber och vägrar äta så dom har åkt in på akuten och blir kvar där under natten. Jag hoppas det går bra för dom <3

Ikväll har jag varit hos mamma och ätit middag och sett på den rätte för rosing. Hugo är bara för snygg, och han kan gärna få flytta in här hos mig!! :] Han är nitton och hon trettiofem, det kommer nog inte hålla länge.?!



2 Mars

Idag har varit en rolig dag. Jag och Albin var på stan idag,han köpte en hel del, och jag köpte två nya sing star skivor, ABBA och 80-tal :)  Träffade också Carro och Elle och Nova på stan så vi gick runt med dom en stund också.. Hon är SÅ söt!

Ikväll har jag varit med albin och jossan. Vi åt god middagen, potatisgratäng och lövstek med beanässås ( eller hur det nu stavas). Riktigt gott var det. Sen har vi sjungit singstar och jossan och albin har "klätt ut sig", dom sminkade sig fula som fan, och albin satte på sig klänning och leggings, (eller hur det nu stavas) och min bh med papper i så han såg ut som en transa! :] HAHA!, rikigt kul var det faktiskt.


             



1 Mars

Min helg har bara varit bra. I fedags var jag och Elle på stan med lillan. Träffade Elin och mamma och Benny också. Så vi gick omkring och kolla och mamma köpte nån dress till lillan som var jätte söt. På kvällen for jag på fest hos Elin och det var kul. Första gången jag var där sen dom flyttade in. Lägenheten var rikigt fin :)

Igår var jag bakis som satan. Mådde illa och halsade min "bakis" cola, som vanligt. Albin kom på kvällen och vi såg på melodifestivalen och Wallander. Rikigt mysigt och skönt att inte göra något.

Idag så har vi sett på harry potter ochv arit duktiga och städat. Just nu ligger Albin och sover i min säng och jag ska gå och diska bort efter middagen och sen bara vänta till klockan blir nio så ska vi se beck.

     


RSS 2.0