28 februari

Har nyss kommit hem från att ha varit och handlat. Ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig klar. Ska åka till Elle och käka middag, dricka öl och se på hockey och efter det har vi inte bestämt vad vi ska göra så det får man allt se vad som dyker upp! Men trevligt blir det! :)

27 februari

Idag har varit en jobbig dag. Varit riktigt trött så jag somna då ja kom hem och sov till typ sju! Ska göra mig nån middag och sitter nu och tittar på lets dance, alltså en slappar fredag! Hör även hur det blåser som fan ute, värsta orkanen, det bara dånar utanför!

26 februari

Idag efter praktiken for jag på möte som gick bra, och senare kom några kompisar hit som precis har farit och nu sitter jag och väntar på en annan kompis som ska komma hit och sova över och ska vidare ner i landet imorgon! Skönt att det är fredag imorgon kan jag lova :)

25 februari

Har städat idag så nu är det skinande rent här hemma, har nyss ätit pizza till middag och precis startat diskmaskinen så nu blir det bara att lugna ner sig framför en film resten av kvällen innan det är dags att lägga sig för natten!

22 februari

Idag är man lite sliten efter igår. Knät är fortfarande inte heller bra så blir till att vila idag, samt att jag måste tvätta men det får gå det med!

21 februari

Ramla igår på vägen hem och skrapa upp knät så det blödde och svullnade upp och gjorde fruktansvärt ont, kunde inte he ut det rakt,så det var svårt att sova inatt! Idag är det lite bättre men fortfarande ont och jävligt. Förhoppningsvis går det över snart!

Idag ska jag till mor på fika, för att fira att hon fyllde år tidigare i veckan, och ikväll ska jag till en kompis och se på melodifestivalen! Blir en trevlig dag! :)

20 februari

Har nyss dammsugit här hemma, och ska hoppa in i duschen! Blir att ta sig en promenad till morsan på middag, och dricka lite vin, snacka skit och även få hjälp med en ansökan som jag tänkte skicka in på måndag!

18 februari

Idag har det varit en jobbig dag. Har varit trött hela dagen och känns skönt att vara hemma äntligen. Var förbi med jossan och hälsade på morsan på sjukhuset en sväng efter praktiken med tårta eftersom hon fyller år idag!

Har precis kommit hem och ska göra mig nån middag snart tänkte jag och sen blir det bara att slappa innan det är dags för sängen som blir tidigt idag när jag är så trött så kanske jag är utvilad imorgon!

Var igår hos syster och firade nova som fyllde sex år i måndags. Vi käkade middag (pizza) i närheten av dom innan vi for hem till dom och käkade tårta och hon öppnade presenter!

14 februari

Startade dagen med att titta på damernas skidskytte och om någon timme är det dags för herrarnas. Blir att bara slöa under dagen och ikväll blir det att titta på melodifestivalen!

Spenderade gårdagskvällen hos syster och hennes karl, drack lite bärs och spelade kort, bland annat poker som jag vann! Trevlig kväll med andra ord! :)

10 februari

Idag var första dagen på min praktik, är tillbaka på viva resurs ett par månader, skönt att göra nåt igen och inte bara gå hemma!

Börjar lugnt så denna vecka är jag där två timmar, nästa vecka blir det tre timmar och efter det får vi se om jag fortsätter med tre eller om jag ökar nån timme. Skönt att få starta lugnt då jag varit hemma ett bra tag!


7 februari

Har precis sett på damernas skidskytte, och om en timme blir det att de på Westlife`s sista konsert innan det är dags för herrarnas tävling. 
 
Och ikväll kommer Johan hit för att se på melodifestivalen som börjar och dricka några öl och umgås! Hoppas på några bra låtar! 
 
 

6 februari

Har varit ner på af och skrivit på nå papper och nu har jag precis plockat undan lite här hemma. Ska göra mig nåt att äta och se på skidskytte på en stund. Ikväll blir det bara att ta det lugnt, se någon film och bara mysa för mig själv!

3 februari

Ska snart ha möte, sitter och väntar på att sara ska komma, skönt att slippa fara iväg då hon kommer hem till mig. Sen blir det att fara till mor på middag och ikväll ska vi ha tjejkväll med syster, basta, göra ansiktsmasker, ha fotvård och ha det trevligt! :)

1 februari

Första dagen av en ny månad har jag spenderat med en kompis. Vi fortsatte våran twilightmaraton från i fredags och såg dom resterande sista 2½ filmerna. Första gången jag såg den sista och den var riktigt bra! Nu har han farit hem och jag ska ta mig nåt att käka och ikväll blir det bara lugnt!

Var igår hos mor och benny och käkade middag, blev raclette som är riktigt gott och länge sedan. Vi spelade även kort och hade det allmänt trevligt!

RSS 2.0