28 augusti

Sitter här med en cider och lyssnar på musik. Ska snart gå och sätta på en film och försöka sova tror jag, det lät skönt! Idag har jag hjälpt syster att flytta. Vi har kört kartonger och burit och packat och haft oss. Imorgon blir det att köra möblerna sen är det nästan klart hos henne! :)

Imorgonkväll blir det fest sen förmodligen krogen. Vi vet inte rikigt vart vi ska vara och förfesta men man hittar alltid någon stans att vara så det ordnar sig säkert, bara elle är frisk tills imorgon. Hon blev sjuk plötsligt! :/

På söndag ska jag och mamma stå på loppis, så det ska bli spännande om jag tar mig upp. Lär ju vara bakis och trött. Men det ska nog gå, vill få sålt mycket så man blir av med en massa saker som bara ligger och skräpar här.

Det blir min helg det, men nu ska jag ta min täcke och kudde och gå och lägga mig i soffan och välja film och mysa med katterna! :)

13 augusti

Ska snart gå och duscha och sen bege mig till Elle. Hon fyller 20 imorgon så ska dit och äta middag med morsan och benny ikväll. Och imorgon ska vi ut till stugan med några kompisar och festa, bada, basta, spela kubb och ha det kul. :)

På onsdag, eller på tisdag natt ska jag boka bussbiljetter till Norrköping. SKa åka dit på torsdag, och sitta på bussen i typ 13 timmar. Det ser jag inte fram emot. Men vad gör man inte för att få träffa M.

6 augusti

Sitter med Linus i knät och äter godis och lyssnar på musik. Jag ska snart gå och lägga mig framför tv och se film och äta en massa gott! :)

Idag vaknade jag två typ, kunde inte sova inatt så jag somna sent. Har ätit middag hos morsan och nu sitter jag här. Lugn dag, som dom flesta typ. Ihelgen har jag inga planer alls, får se vad som dyker upp.

Kurre kom hem idag. Mamma och Benny åkte från stugan imorse och kom och lämna honom här. Han har inte varit hemma på hela sommaren, han har haft det så bra ute i stugan, fast vi inte har varit där. Jag tror inte han sover så mycket där ute, för han låg och sov hela dagen igår och nu också, han är bara uppe för att äta. Sömntuta :) Så det kan vara bra för honom att komma hem ibland så han får sova av sig lite, han är ju mest ute och springer om nätterna och dagarna. Man ser knappt av honom där ute i stugan.




Mina sötnosar!

2 augusti

Nyss diskat undan och ska fortsätta städa här snart. Ikväll blir det att fara till pappa och malin för att malin fyller år . :)

I lördags var jag först på kräftfest och sen for jag på fest på marieberg. Kom hem sju på morgonen så jag va lite sliten i går. Vaknade typ halv fem och låg bara och såg på film hela dagen. Men kul hade jag då i lördags :)

I veckan blir det nog att åka ut till stugan igen. Beror på hur morsan mår, hon ligger inne på lassa nu så vi får hoppas hon får komma hem snart. =)

RSS 2.0