13 juni

Idag blir det att städa och tvätta ikväll. Det behövs. Och det är ju inte så bra väder ute så det passar ju bra.

Igår var jag hos elle. Hon bjöd på gomiddag, och sen såg vi film och käkade glass med fruktsallad. Vi började se american poop movie eller nåt, och den va inge bra alls, så vi satte på fjorton suger istället. Den är väl inte bra, men jag tycker den är fin, hennes bror skulle ja vilja ha! Vi hann inte se nån fler film, för ja tog kvart över elva bussen, för elle va så trött. Eller vi började se lite av lotte på bråkmakargatan.

Imorgon är det en ny veckan. Ska på praktiken igen imorgon. Det är ganksa slappt, städa är ju inte så jobbigt, men att kliva upp klockan sex och sen komma hem tre varje dag, det är jag inte van vid, när ja har gått hemma i ett år så blir det plötsligt jobbigt.

Sötaste!

12 juni

Sitter hos elle och kolla datorn medans hon försöker få lillan att sova. verkar inte gå så bra. ikväll blir det film och glass med fruktsallad. mumma! :)

igår var ja på jossans skolavslutning. hon gick ut nian. jag kan inte förstå hur hon kan växa så snabbt. hon var ju liten nyss. Igår kväll så åt ja middag hos morsan och benny och kusinen maritza kom dit. vi drack lite och satt och snackade. rikigt kul var det, vi träffas ju så sällan så det är kul att ses då hon är här.

imorgon blir det en lugn dag. förhoppningsvis ska ja tvätta. ska gå och kolla om det finns nån tvätttid då ja kommer hem, för det behövs verkligen tvättas.


RSS 2.0