21 oktober

Idag har det varit en trött dag. Var på skolan i morse och fixade inför aktiviteten på praktiken imorgon. Sen började jag praktiken klockan tolv till halv fem. Det jobbigaste tiden på förskolan tycker jag.

Imorgon ska jag ju som sagt göra en aktivitet med tre barn. Jag hoppas det går bra. Ska använda skokartonger. Dom ska få måla med vattenfärg på botten och på kanterna som golv och väggar. Sen ska dom få rita och klippa ut möbler som dom tycker man har i ett sovrum. Så när det är klart blir det ett sovrum. Ska blir rikigt kul att se resultatet.

Imorgon kväll ska jag tvätta, det behövs då. Annars har jag inga planer.
På Fredag ska jag på fest hos Elin och Robban. Ska bli kul att träffa dom, ser dom ju nästan aldrig nu för tiden. Får se hur kvällen slutar =) Annars har jag inga som helst planer i helgen. Får se vart vinden tar mig.




16 oktober

Sitter just nu hos mamma och har nyss ätit, flygande jakob. Det är så himla gott! =)
Blir att se idol ikväll med Elle. Ska möta henne på konsum på östra klockan sju. Ska in och köpa dricka tills ikväll, popcorn har hon med sig! =) Det ska bli kul att få umgås med elle själv en gång, utan nova. Det blir ju som aldrig det.

Igår var jag hos pappa, för att jossan fyllde år. 15 år, redan. Ojoj, vad tiden går fort. =) Åt tårta och rulltårta så jag vart då jätte mätt. ;) Fick stjuts hem sen, slapp ta bussen. =)

Imorgon vet ja inte vad jag ska göra. Ska träffa Jossan en stund på förmiddagen, men annars har jag inga plander alls. Niklas som skulle komma har gått och blivit sjuk, så det blir ingenting av med det. =( Men det är ganksa skönt att bara ta det lugnt och inte göra så mycket på helgerna då man varit på förskolan hela veckan med skrikiga ungar ;P




13 oktober

Idag har jag varit på praktiken. slutade klockan tolv för ja började klockan halv sju. Var med på öppningen.  Och klev upp klockan fem. Så ja är rätt så trött nu kan ja lova. Men det har gått bra iallfall. Gick ut och gick på rasten och tog mig lite luft och det va skönt. =)

Sitter just nu hos morsan. Ska försöka ta med henne på willys, men det lär nog inte gå ;P
Ska hem sen och diska bort efter middagen igår och damsuga lite. Måste också göra lite skolarbete, rapporten som ja lämnade in förra onsdagen måste jag bara fixa till lite. Det blir en tidig kväll kan ja lova ikväll, kommer inte orka vara vaken hur länge som helst.

I veckan händer det ingenting speciellt vad jag vet. Har inte planerat något så vi ser väl vad som händer. Men mina veckor brukar inte vara så fullbokade. Sitter mest hemma och ser film. Ganska skönt, men rätt tråkigt blir det i längden. Menmen :)

Nu ska jag gå och röka och sen gå på willys =)

6 Oktober

Sitter här och försöker få ork till att göra klart rapporten, men den kommer inte. Men ja får väl ta mig i kragen och göra det, för den ska in ikväll.

Började igår på praktiken. Riktigt kul är det. =) Jag trivs verkligen bra. Barnen är så underbara och söta och fröknarna med. Gjorde upp schemat igår, blev för det mesta halv nio till halv fyra. Pöönar nån gång och stänger också. Först skulle jag jobba 35 timmar i veckan som vanligt. Men nu ska jag prata med dom imorgon och jag ska bara jobba 25 timmar, 5 timmar per dag alltså. Det kommer bli skönt, för jag är helt slut när jag kommer hem.

Känns som om jag håller på att bli sjuk. Eller jag vet inte, jag fryser, sitter med tjocktröja och morgonrock, svider i ögonen. Men det kankse bara är för att jag är trött och inte sover nå bra om natten. Vaknade flera gånger i natt av magont och av att jag frös. Så det kankse är sjuka då.  Får väl se vart det bär av.

Nej, nu ska jag ta och gå och röka och sen ska jag sätta mig och göra rapporten.

RSS 2.0