29 april

Har nyss kommit hem från praktiken. Blir till att ta sig något att fika snart och vila lite innan det är dags att fara till pappa på middag ikväll för att fira lillasyster som fyllde tio år i lördags!

28 april

Håller på att tvätta och tar det lugnt efter praktiken. Blir en slöar dag idag! Har lånat datorn av morsan så kollar runt på nätet.

Kom hem från stugan igår, hade det riktigt skönt och trevligt där! Bara jag och en kompis i två dagar, så lugnt! Blir till att fara ut igen på onsdag till söndag med familjen då man är långledig! :)
 
 

26 april

Nu är allt klart, packningen står i hallen och väntar på att fara. Ser ut som att jag ska vara borta i ett år så mycket som jag har med mig. Brukar alltid ha med mig för mycket, men detta tar ändå priset för en natt!

Ska bli så skönt att komma ut. Solen skiner och det är jätte varmt ute! Nu sitter jag bara och väntar på att pappa ska komma och hämta mig, och sedan till tågstationen och hämta upp kompisen innan det bär ut! :)

25 april

Idag har det varit en lugn och skön dag. Blev en kort dag på skolan, två timmar. Sen for jag och handla inför imorgon så nu är det klart! Har efter det bara varit hemma och tagit det lugnt, sovit en stund och sett på film!

Packningen är klar, det är bara maten som ska packas med det får bli imorgon. Åker ut i stugan med en kompis imorgon tills på söndag då pappa inte ska vara där i helgen. Ska bli skönt att få komma ut!
 

16 april

Håller på att städa undan lite och tvätta! Ska på ett tag gå över till morsan med hennes dator som jag har lånat, har inte tagit tag i att se till att få min fixad än. Måste göra det nån dag!

11 april

idag blir man 26, inge annorlunda händer, förutom vuxen på bussen. Ikväll blir det vindrickning och tjejsnack med syster, och ladda inför imorgon, då det blir familjemiddag och sedan fest med alla kompisar! :)

Var igår och lämnade min lilla soffa på skroten och fick en svart skinnhörn soffa av syster. Passar perfekt och efterlängtat!

8 april

Min dator fungerar inte, det ända som funkar är spotify, Så måste lämna in den på lagning. Så har lånat mors dator nu tills imorgon.

Ska till pappa ikväll på middag och sen blir det en tidig kväll känner jag!

RSS 2.0