8 November

Är hemma efter ett par dagar i stockholm. Det har varit skönt att få komma bort ett par dagar och bara göra något annat som omväxling.  Tåg resan ner gick bra, men tågresan hem var värre. Hade sittplatser och det var trångt och varmt och vaknade var och varannan minut. Men jag gick och la mig på en gång då jag kom hem så det gjorde inte så mycket.

Köpte lite kläder och lite saker till lägenheten. Var och gick på gamla stan och drottninggatan och på söder, nästan vid globen. Gamla stan är så mysig, men alla små lokaler och små gator. Husen är så fina. Var in i kyrkan där kungen och drottningen gifte sig också, den var så fin. Var på slottet också.

Jag kom på där nere att ja ska flytta till stockholm sen. Det är SÅ mycket bättre stad än Umeå. Någon som är på att flytta ner dit med mig? :)

     

   

1 November

Kung kväll igår iallfall. Måste göras om.

Idag har jag inte gjort så mycket alls. Kom hem vid typ halv tre och då hoppade jag in i duschen för att jag frös så mycket och sen somnade jag i sängen och vaknade lite då och då. Elin kom vid typ sex och väckte upp mig. Var tur, så jag inte sov bort hela kvällen. Men trött var jag iallfall.  Jag bestälde pizza nerifrån till middag. Var ruskigt gott faktisikt. Sånt måste jag äta oftare :]

Elin ställde sig och städade hela lägenheten, så nu är det snyggt. Städade kylskåpet och skafferiet och skåp och allt. Hon är inte rikigt klok den kvinnan, komma och städa hos andra ;P skulle inte jag ha orkat iallfall. Men bra blev det då.
Såg beck vid typ tio, ruskigt bra. Och nu sitter jag här. Ska nog gå och lägga mig och se på tv eller film snart tror jag.

Imorgon blir det tvättning och packning. Åker på måndag. Det ska bli rikigt skönt att få komma bort från umeå ett par dagar och tänka på annat och göra annat för en gångs skull.

RSS 2.0