30 juli

Två dagar kvar av denna månad och sen är det augusti, vart tog denna sommaren vägen?!

Håller på att packa och plocka bort lite grann här hemma, och imorgon efter jobbet ska jag åka till stugan över helgen och ha det skönt och slippa stan ett par dar! :)

26 juli

Helgen går fort som vanligt, redan söndag kväll!

I fredags va ja på fest och hade det riktigt kul. Igår skulle ja ut till stugan men blev inte så så jag gjorde inte ett skit, såg på film typ det va också skönt men uttråkande.

Idag har vi varit på bilbingo och sålt hamburgare och spelat och inte vann man något. Regnat hela dagen har det också gjort så jag tog mig ett varmt bad när jag kom hem vilket var skönt för att få lite värme i kroppen!

19 juli

Helgen har varit fullt upp och riktigt trevlig!

I fredags var jag hos en arbetskollega och hade tjejfest men några andra kollegor och det slutade med att vi hamnade på krogen och i går kom en kompis över på lite vin och skitprat och vi hamnade slutligen på en fest här i närheten så idag mår man som man förtjänar så det blir bara lugnt och dricka massvis med cola så man piggnar till, krypa ner i sängen och se klart filmen jag började se igår.

12 juli

Har varit i stugan över helgen och haft det riktigt bra. Vi hade öfest i lördags med dom flesta grannarna och det var riktigt kul, annars brukar vi inte umgås så mycket så det är kul att träffas allihopa en gång per år och äta/dricka gott, ha tävlingar och bara umgås.

Har nyss kommit därifrån och ska gå och ta en lång varm dusch och sedan bara slappa resten av kvällen och försöka göra en tidig kväll så man är pigg imorgon då det är dags för jobb!

 
 
 
 
 

6 juli

Har nyss kommit hem från jobbet, och skönt är väl det, måndag är aldrig roliga.

Haft en riktigt bra helg, var i fredags hos syster i deras nya lägenhet och drack och satt ute på balkongen i värmen hela kvällen och hade det trevligt. I lördag kom några jobbarkompisar och några andra kompisar över på alkohol. Meningen var att vi skulle ut på krogen men vi blev hemma hela kvällen, också riktigt trevligt! :)

2 juli

For efter jobbet ner på stan med några arbetskollegor och satt på en uteservering och tog några öl, var riktigt trevligt och varmt. Nu har sommaren verkligen kommit på riktigt!


RSS 2.0