26 december

Då var julen över för den här gången, bara ett år kvar till nästa gång. Så jag får tacka alla inblandade för denna julhelg! Idag är jag ledig, vilken är riktigt skönt, efter denna julhelg som har varit fullt upp.

I fredags var jag hos morsan och benny och käkade middag och spelade bingolotto, och inte vann men något som vanligt. fast man var nära i varje spel.

I lördags, på julafton så började jag dagen med lunch hos mamma, sölen som är ett måste på jul, sen for vi till Elle och spenderade hela dagen där med min andra syster, systerdotter och även pappa detta år vilket var riktigt trevligt att han var med för en gångs skull. Vi såg kalle ,käkade julmat, delade ut julklappar som fanns till oändligt och hade det allmänt mysigt.

I går så var vi och firade jul hos pappa med alla syskonen och det var också mysigt som vanligt!

 
 
 
 
 
 

11 december

Tredje advent idag, tiden går fort!

Helgen har varit riktig trevlig och fullt upp. I fredags klädde ja granen, såg på idol finalen och slog in lite julklappar.

Igår var jag på födelsedagsfirande och lite julmys hos släkten med lite julmat, spel och det var riktigt trevligt.

Idag var vi syskon hos mamma och klädde granen och fikade glögg och pepparkakor. Sen har jag även slagit in lite julklappar och nu blir det bara en lugn kväll innan det är dags att göra sig redo för sängen så man tar sig upp imorgon för jobb!


RSS 2.0