31 mars

Har gått och blivit barn igen, har suttit och sett på karlsson på taket och nu ser jag på bröderna lejonhjärta! Ibland har man bara sånna dagar då man vill se på gamla filmer.
 
- Om alla tänkte som jonathan så skulle det inte finnas någon ondska!
 
 

30 mars, igen

Har precis slagit på en riktigt bra film! :)


30 mars

 
Hade det underbart i stugan! I torsdags var det bra väder och varmt där ute men i går så blåste det och var lite småkallt!

Igårkväll var jag hos Elle och drack och hade det trevligt, får vi göra om! :) Idag har jag inga planer för dagen, så får se vad jag hittar på, kanske ska gå ut och snygga till på balkongen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

28 mars

Har precis duschat och håller på att göra mig klar för att fara på jobbet! Idag är det halvdag, så slutar 11. Då blir det att fara till far och invänta alla och sedan åka ut i stugan tills imorgon förmiddag nån gång! Ska bli så skönt att få komma ut dit igen! :D

26 mars

Började mublera om i vardagsrummet, men det blev inge bra insåg jag sen så jag ställde tillbaka det som det stod! Så får försöka en annan dag istället.

Ska snart gå och laga mig någon middag, blir hamburgare idag, mumma! Blir efter det att diska undan och städa till i köket för imorgon kommer dom och tittar till fläkten.

Hittade min kamera som pajade på nå konstigt sätt förra året, och nu funkar den plötsligt, så får se hur länge den håller sig så! :)

25 mars

Försov mig imorse och fick panik då jag vakna imorse. Men jag åkte bil med benny så jag kom diy fort så jag missade inte så mycket i början!

Jag har hållt på att tvätta ikväll och just nu viker jag tvätt och ska gå och renbädda sängen så ja kan sova där inatt! Kom på förut att jag måste ta tag i att städa ur min garderob någon dag på kläder som ja inte kan ha!

24 mars

Blir en lugn söndag idag. Så eftersom jag inte hade något att göra så slog jag på big brother 2011 på tv4play. Kul att se det såhär något år efter, man kommer inte ihåg alla!
 
 
 

23 mars

Sitter och ser på män som hatar kvinnor triologin! Snart blir det tvåan. Bra filmer men länge sedan man såg dom! =) Håller samtidgt på att köra viruskontroll på datorn, det står att den är hotad så håller på att kolla igenom vad det är för fel!

Inatt fick jag besök som sov över, vi gick och la oss ganska sent. Vaknade sent så det har varit en lugn dag. Köpte kebabtallrik nerifrån till middag och ikväll blir det film för hela slanten! Ska snart släcka ner hela lägenheten och tända en massa ljus för det är ju Earth hour klockan halv nio, i en timme!
 
 

22 mars

Skulle egentligen få besök av några vänner och dricka lite öl ikväll men det sket sig, så nu sitter jag här med en öppnad ölflaska och vet inte vad jag ska hitta på ikväll!

19 mars

Sitter och ser på family guy och har nyss ätit en prinsessbakelse, riktigt gott! :)

Idag med jobbet var vi på studiebesök på brandstationen, har aldrig varit där så det var kul att se hur dom jobbar! Ikväll blir det korvstoganoff till middag och sen har jag inga planer för resten av kvällen!
 

18 mars

Har precis ätit middag, blev hamburgare idag. Riktigt gott! Så sitter nu och tittat på tv innan jag ska gå och diska bort all disk som står på diskbänken!

For och handlade med mor efter jobbet och hittade även ett par vita jeans på kappahl som var riktigt snygga! :D

17 mars

Idag är en lugn dag. Vakna för typ en halvtimme sedan och sitter oh väntar på att herrarnas sist skiskyttetävling för säsongen ska starta. Känner mig rätt bakis idag så det blir att ligga i soffan hela dagen och dricka en massa cola och se på film!

Igår var en bra kväll. Vi grillade till middag, vilket var riktigt gott! Taggad på grillsäsongen som kommer snart! Under kvällen blev det en massa spel, drickning och senare drog vi syskon ut på krogen! Det var länge sedan! Kom hem efter två men gick och la mig efter fyra och länner mig trött!

16 mars

Har precis ätit frukost och ska se på damernas skidskytte! Efter det blir det att gå och duscha innan det är dags för herrarnas tävling.

Klockan fyra ska jag till mamma och grilla till middag och ikväll blir det lite party, fira att hon har fyllt år. Syskonen kommer också så det blir nog en trevlig kväll! =)

15 mars

Sitter och tittar på denna underbara konsert! <3 <3 <3
plus dessa videos! <3 <3 <3 

14 mars

Håller på att titta på musikvideos på youtube och väntar på att klockan ska gå så jag får gå ut till tvättstugan och sedan laga mig någon middag. Håller på att tvätta gardiner och påslakan och sånt!
 
Har även kommit fram till att någon dag i helgen ska jag ta och torka insidan av fönsterna, för dom är så skitiga och det behövs, men utsidan får vänta tills det blir varmare ute!

Har även dammtorkat och tagit av golvet här hemma så nu är det helgfint! Hann även hem till damernas skidskytte tidigare idag, fast jag såg bara den sista halvtimmen! Kommer inte hinna hem till herrarnas tävling imorgon, men man får hålla tummarna på att det går bra för dom! ;D
 
En av dom finaste musikvideosarna jag vet! Jag gråter lika mycket till den som till filmen!

12 mars

Sitter och ser på lilla jönssonligan för skojjsskull. Ska snart laga mig någon middag, idag blir det pannkaka! :D

Var en sväng på stan tidigare idag och tittade lite, och på coop och småhandlade. Har även dammsugit av soffan som jag fick hem igår och ställt den på sin rätta plats och ställt sängborden där dom ska stå!


11 mars

Nu är jag less. Har nyss kommit hem, varit hos pappa på middag och vi har även varit på återvinningen med min soffa och slängt bort den, och en massa andra saker som han slängde bort och vi var även på jobbet och hämtade två sängbord och en soffa jag har köpt!

Om typ en timme ska jag gå och lägga mig, känner mig ganska less och trött!

9 mars

Har städat idag och håller på att tvätta för fullt! Har även nyss sett på killarnas skidskytte, och om ungefär en timme så är det dags för tjejernas! Lär ju gå lika dåligt som vanligt!

Ikväll kommer Pär hit på lite öl och vi ska se finalen av melodifestivalen! Spännande att se vem som vinner!
 
 
 

6 mars

Var ner på stan på ett möte imorse, eller tidigare idag. Möte sedan upp Josefin, Nova och Amanda och gick och handlade och sen åka vi hem till mig. Vi skulle ut och åka skrana och pulka men det var skitväder ute så vi blev inne istället!

Men vi har haft det trevligt ändå hela dagen. Dom for nyss hem så jag ska ställa mig och diska undan efter middagen och sedan ska jag gå och lägga mig. Känner mig ganska trött!

4 mars, igen

Håller på att laga mat. Köpte nå färdilagat på coop idag som är i micron! Enkelt och gott! Nudlar med kycklingwook! Ikväll blir det att ligga framför tv och glo och sova tidigt!

4 mars

Nu sitter jag klar och bara väntar på att klockan ska gå, så jag får gå ut till bussen, men det är 30 min kvar!

Idag blir det praktik, sen åka och handla lite och sen hem och inte göra så mycket, bara ta det lugnt!

2 mars

Idag håller jag mig inne hela dagen! Värsta snöstormen ute!

Om tio minuter blir det att se på damernas jakttävling i skidskytte och lite senare är det dags för herrarnas. Ska även diska undan och plocka undan här hemma så man får lite helgmys.

Ikväll blir det att se på andra chansen i melodifestivalen och hoppas på att min favorit går till final! :)


1 mars

Sitter och tittar på klipp på youtube medans jag väntar på att sista och åttånde säsongen av förhäxad ska komma ner.

Var en sväng förbi hos mamma och fikade tidigare idag och såg även på tjejernas sprinttävling i skidskytte. Ikväll blir det bara lugnt, käka chips och se på serier.

Den bästa säsongen!

RSS 2.0