25 februari

Idag var ja hos tandläkaren och laga ett hål, ursch vad jag inte tycker om tandläkarn, men vem gör det. Ska tid den första april igen och laga ett till. Kommer bli dyrt innan jag är klar där, och frågan är hur fan ja kommer ha råd med det!

Sitter och ser på lets dance, eller hur är det nyheter och sånt skit. Men det börjar väl snart. Har laddat upp med godis och chips och läsk. Efter det ska jag lägga mig och se en film tror jag nästan.



23 februari

Sitter och funderar på vad jag ska göra till middag idag. Funderar på korv och stuvade makaroner, ;D Dagen har varit bra, som alla dagar, fullt upp men så äre ;D Imorgon ska jag jobba på ålidhems skolan i fyra timmar och likadant på fredag, mot att jag får lön och det är ju aldrig fel! ;D Blir ju inte så mycket, men det är ju iallfall något!



20 februari

Var hos Elle och käkade middag och fick gofika till efterrätt. Firade Nova eftersom hon fyllde år i Onsdags. Hon hade så kul med sina pressenter, speciellt en av dom. ;D

Nu sitter jag och ser på bingolotto och blir avensjuk på alla som vinner. Vill också vinna nån gång, men det gör man ju aldrig, jo men typ bara 50/100 kr ;p ingenting vettigt. Man ska nog bo där nere, vad det än gäller för nåt, för här uppe vinner man ju aldrig. Men innan jag har fyllt 50 ska ja ha vunnit nåt stort! ;D ( Man kan ju alltid få drömma) ;)

Klockan nio ska jag lägga mig i sängen och se på wallander och försöka sova. Hoppas jag kan somna inatt nu i vettigt tid så jag orkar vakna imorgon när jag ska upp.


19 januari

Sitter och ser på gaygalan fast det blev reklam, och nyheter på det. Kan dom aldrig sätta nåt program som är över en timme efter nyheterna istället för mitt i? Bara irriterande att vänta så länge, räcker med reklamen. Har suttit och sett på melodifestivalen ikväll också. Några låtar var riktigt bra, fast förstår inte hur playtones kunde gå till final istället för Shirleys Angels.

Har städat idag också, fast är inte klar än.. har legat sjuk under veckan så jag vill inte göra allt på en och samma gång, så jag tar lite pö om pö. Är inte riktigt frisk än heller så, men till skolan ska jag då på måndag.

Det som har varit så bra väder nu ett tag (om man räknar bort graderna) och så nu ikväll så ska det sätta igång och snöa. Jag tycker det räcker med snö nu, men det gör tydligen inte dom där uppe ;p




17 februari

Legat och sett på sunes jul hela dagen.. dom är ju för bra den där familjen ;p

Ska snart se på 17 again, en riktig bra film! ;D Annars händer det inte så mycket, ligger fortfarande hemma och är sjuk, har inte bestämt mig om jag ska fara imorgon eller inte.. får se hur jag mår senare.

Han är ju bara för snygg!!

16 februari

GRATTIS ÄLSKADE NOVA PÅ 2ÅRS-DAGEN! <3



Ligger hemma och är sjuk, varit hemma sedan igår. Ont i halsen, täppt i nästan och ont i huvudet. Har laddat ner en massa filmer som ja ligger och ser hela dagarna. Blir nog hemma imorgon också skulle ja gissa på. Bara ja inte är sjuk i helgen, vill som göra nåt så vi får hoppas på det bästa. ;D Nu ska ja lägga mig och se på Emil i Lönneberga! ;D

12 februari

Nu har jag äntligen fått tillbaka internet. Skönt kan jag lova. =)

Idag har morsan och benny varit här, dom for nyss hem. Vi käkade go middag, flygande jacob fast med fläskfile.. det var gott det med.. vi har pysslat på lite här och sett på melodifestivalen =) Mysigt! Nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar alla sidor jag inte kollat på mer än en vecka. Ska väl gå och sova på ett tag tror jag.

Annars har det väl inte hänt så mycket sedan sist, igår såg jag lest dance och stökade på här hemma. Imorgon blir det nog bara lugnt också.. lär nog bli en del film skulle jag tro. ska försöka ta mig upp nån gång imorgon så jag kan gå och sova imorgon kväll.. brukar ha svårt att sova på söndags så jag hoppas jag ska kunna sova imorgon, beroende på när jag tar mig upp!

10 februari

Sitter hos mamma och ser på vem vet mest med benny. Vi är barnvakt åt nova medans elle är på nån föreläsning. Jag och hon har dansat och busat en del. Blir nog inte så länge här ikväll för jag är ganksa trött och ska hem och sova ;D

Har inte haft nå internet på en vecka, och har inte varit hem nåt idag för att kolla om jag har fått tillbaka det, jag hoppas vekligen det.

Det går bra på skolan, gjorde mitt första prov i tisdags, och jag klarade det ;D så nu är det bara att börja plugga till nästa prov..äe ganska så nöjd ;D Imorgon blir det bara att vara hemma och se på lets dance. På lördag kommer mamma och benny över på middag och lite pyssel ;D

Nu ska jag gå och busa lite mer med Nova innan jag ska hem!



RSS 2.0