30 juni

Sitter ute i stugan med mamma. Det är sol och riktigt varmt, typ 30 grader så det är lite jobbigt, men nu håller solen på att försvinna bakom träden så det blir skönt med lite skugga!

Blir att grilla till middag, och ta sig ett glas vin! Kurre mår så bra här ute, han var så myssugen då vi kom, varit här ute själv ett par dagar så jag förstår han! Men nu är han borta någon stans, har inte sett till han på ett tag!




28 juni

Var en sväng ute i stugan med mamma idag, gav kurre lite mat och kramades med honom. Vi for även och handlade lite och jag håller även på att tvätta det som inte blev tvättat igår.

26 juni

Kom hem för typ en timme sedan. Ska snart göra mig nån middag, och ikväll blir det lugnt. Se någon film eller så. Igår var jag hos mamma på middag och såg allsång på skansen, sov även över där. Idag har vi varit hos Elin på fika som fyller år idag, grattis igen! Var även en sväng ute på stugan för att ge kurre mat och vatten. 

24 juni

Haft en riktigt bra helg. Firade midsommar med familjen och några kompisar ute i stugan! Kom hem därifrån igår. Har sovit hos pappa inatt och är nu hemma och ska göra mig klar för att på ett litet tag åka ut i mamma stuga och vila upp mig! Hade ett epilepsianfall igår, så åkte in på akutet och fick medicin som jag ska äta, igen!
 
 
 
 

20 juni

Blev hemma från jobbet idag. Busstrejken är fortfarande igång och jag har ingen som kan köra mig. Gå i regnet i typ två timmar gör jag bara inte! Får hoppas att strejken är över tills på måndag då man början igen.

Ska snart gå och duscha, sen göra mig klar och i eftermiddag åker jag ut i stugan över helgen med syskonen och pappa och några fler. Hoppas bara att regnet slutar så det blir en varm midsommar! =)

18 juni

Har nyss kommit hem, for och handla lite effter jobbet vilket behövdes. Ikväll blir det att tvätta, var precis och stoppade in en tvätt i maskinen.

14 juni

Har nyss duschat och håller på att göra mig klar för att snart åka till jobbet. Det regnar idag, och det hoppas jag det slutar med och övergår till sol. Blir nämligen stugan över helgen om det blir bättre väder!

12 juni

Idag har jag varit och firat lillasyster som tog studenten. Jag kan inte fatta att hon är så stor!

När vi var på skolan hennes och stod och vänta på att hon skulle springa ut så spöregna det och alla stod med parraply och man blev blöt. Vi hade studentfest för henne med hela familjen. Det var riktigt trevligt att träffa alla.
 
 
 

9 juni

Kom hem från stugan idag, har varit där sedan i fredags. Haft det riktigt härligt! Har även bränt mig och ser ut som en tomat hela jag!

Sitter nu och ser på the big bang theory som jag laddat ner från början. Blir snart att gå och sova så man tar sig upp imorgon bitti till jobbet!

5 juni

Snart kommer jossan hit och vi ska baka bullar. Ska bli roligt att få umgås med henne ett par timmar, det var länge sedan!

Halsen är inte helt hundra än, men förhoppningsvis snart eftersom jag knarkar halstabletter och dricker c-vitamin!
 
 
 

3 juni

Är hemma idag från jobbet. Har ont i halsen och knappt någon röst. Inte alls nå spännande. Så det blir att vara innomhus och försöka friskna till mednas solen lyser och värmen bara ökar!

1 juni

Redan juni, det går fort. Sol och 24 grader varmt idag. Har nyss betalat räkningarna, så nu är man fattig igen. Ska snart gå och duscha och göra mig iordning för att lite senare åka ut med mamma en sväng.

RSS 2.0