28 mars, igen

Har nyss duschat och ska göra mig iordning strax. Ska umgås med syskonen ikväll, käka middag, dricka öl och se på hockey och vad som händer efter det återstår att se men något hittas alltid på så det blir säkert en trevlig kväll! :)

28 mars

Igår (eftersom klockan är över tolv) var en riktig bra dag! Johan kom och hälsade på på jobbet, vi for och handla efteråt. For hem och vila en stund.

Blev bjuden på pizza till middag utav Benny nedanför mig, Johan kom hit och Benny stannade kvar, vi har druckigt öl och suttit och pratat och haft det riktigt trevligt. Dom har nyss farit och nu skriker sängen efter mig så jag ska ta och krypa isäng! :)
 
 
 

23 mars

Idag är en slö dag, är trött då jag sov dåligt inatt, men praktiken har gått bra i alla fall och nu är jag hemma och ska på nån timme fara till pappa på middag och sen umgås med lillasyster då han är på möte.

I helgen gjorde jag inte så mycket alls, var på middag och kort hos mamma i fredags och sen i lördags och söndags tog jag det bara lugnt, tittade på nån serie! :)

15 mars

Igår var en riktig trevlig kväll! Hockey, melodifestivalen, poker och prat hos syster! Sov över där och hamna i säng vid fyra. Så idag är en latisdag! Blir filmtittande i sängen och bara slappa och göra en tidig kväll känner jag att det behövs, för trött är jag också!

14 mars

Idag är det bra väder igen! Skönt med sol så det kan bli sommar snart!

Igår såg jag lets dance och tog det allmänt lugnt efter veckan som varit. Ikväll blir det mer hålligång. Ska iväg och se hockey, och se på finalen av melodifestivalen hos syster och hennes karl och självklart pappa också! Blir trevligt! :)


12 mars

Satte igång på en gång när ja kom hem att städa så nu är det rent här hemma, har bara dammsugningen kvar i vardagsrummet. Har precis startat en tvätt och ska snart göra mig någon middag. Sitter också och ser på herrarnas skidskytte tävling!

7 mars

Har idag varit på hockey och sett löven mot mora, och löven vann i straffar! Var där med farsan och det var riktigt trevligt! Hamnade sen hos morsan och såg melodifestivalen och har spelat lite kort och nu är jag hemma och ska väl snart göra mig i ordning för sängen!

5 mars

Kom hem för ett tag sedan, har fikat lite och vikt tvätten från igår. Blir att renbädda sängen och sen bara ta det lugnt.

Ikväll är det dags! Ska till folkets hus med Benny och se på Brännvin i kikarn som är ute på turne i landet! Och äntligen får man se dom live! :D


4 mars

Har nyss kommit hem och precis fikat lite. Var även förbi hos mor och hämtade igen min dator som hon har lånat medans ja har haft hennes ett par dar, skönt att ha sin egen igen!

Nu blir det att plocka undan lite här hemma och ikväll ska jag tvätta.

1 mars

Idag mår man som man förtjänar efter en riktig trevlig kväll igår! Kom hem efter tre och somna vid fyra. Tack allihopa för kvällen!

Idag blir det bara att slappa i sängen med massvis med cola så man är pigg imorgon!

RSS 2.0