Onsdag

Sommaren är här. Underbart skönt. Sol och varme, som det ska vara, tycker jag.  =)
Har inte gjort så mycket i veckan, eller dom dagarna som gått den här veckan, i måndags så var jag bara hemma för jag hade försovit mig, så jag orkade aldrig pallra mig till skolan. Igår såg jag balen, i början var det omögligt att se något, det var ju så grymt mkt folk, men till sist så klättrade vi upp på taket jag och carro, så då såg vi perfekt!
alla var så grymt fina! Jag vill också gå på balen. Avensjuk.

Idag så for jag hem efter skolan för jag hade en tvättid att passa, har nyss varit dit och stoppat in en tvätt. Ikväll ska ja passa på att städa lägenheten också, för den ser för hemsk ut. Inte städat på ett tag nu tror jag.
Måste fixa damsugaren också, den är trasig, jätte jobbigt, tycker inte om att sopa. Någon som har en damsugare till över? :]

Nu har mina ord farit bort, så nu vet ja inte mer vad jag ska skriva, ska gå och röka nu och sen se vad jag har för mat hemma, har inte varit och storhandlat än, så det är väl dags nu tror jag.har typ ingentng hemma.

Lördag Natt

Har nyss kommit hem från kulturnatta, har åkt bil i typ en timme innan jag åkte hem, med viktor, thess och carro. =) varit på stan sen sex ikväll, har haft jätte kul ikväll! träffat mycket folk! =) <3 Värdaste kvällen på lääääääänge!
Såg på Tomas Dileva också, såg en låt, "Vem ska jag tro på", sen så gick vi därifrån.. han är inte så speciellt bra... ;P Jag har gått runt mest hela kvällen och jag har jätte ont i mina fötter just nu. :/ ska aldrig mer ha hög klackat en sån här dag.

Blev jätte avensjuk på min syster ikväll som har tatuerat sig, jag vill också!! =) Jag vet vart jag vill göra, men jag vet inte vart. har svårt att bestämma mig. Hjääälpa miiig!!


Förlåt albin för det som hände ikväll. Jag hörde vad  som hade hänt med dig, vad du hade sagt, det är säkert på grund av mig, men jag hoppas att du inte är sur på mig. jag har försökt ringa dig men du söver säkert... Duhar dina saker hemma hos mig så du måste ju hit imorgon så då kan vi prata <3 :)


image20
 Nere vid kajen.




image23
Elle och Carro vid kajen <3


image24
Folket och Scenen innan Tomas Dileva.

image25
Inte världens bästa kamera och bild, men detta ska då vara Tomas Dileva!



Jag är inte ens trött, och jag har tråkigt, tror nog jag ska gå och se en fil, för det finns ingen inne vid datorn och ingen svarar på telefon :/  Tror nog dom flesta sover.

Inte peppad på imorgon, städning och pluggning som gäller. Men det måste ju göras det också.
Det är ljus ute och det lyser rakt in i mitt sovrum, det är inte speciellt kul..

Torsdag

Nu mår jag mkt bättre, men är inte helt frisk än. Varit hemma och sjuk sen i söndags. Inge roligt alls. :/
Var på stan igår en snabbis och käkade på på frasses och träffade några kompisar, och det tog knäcken på mig. Kände bara när jag komme hem hur jobbigt det var.

Vad som händer i helgen vet jag inte rikigt, eller jo, lördagen är planerad men inte morgon dagen. Får se vad som händer då. Men på lördag är du ju kulturnatta och jag och några kompisar ska käka tacos hemma hos mig och sen ska vi dricka lite innan vi åker ner på stan =) Kommer nog bli roligt. Annars har jag inga planer alls inför helgen, jo, jag måste plugga lite boende och inredning på söndag eftersom jag har missat så många lektioner av den nu och det ska vara klart snart.

Snart kommer Johanna och vi ska bara ta det lugnt hemma hos mig. Se film och prata och sådär. Var länge sedan vi var med varandra nu :/ <3

Nu ska jag gå och se vad jag har för mat hemma, för nu börjar jag blir hungrig, och på tal om mat så måste jag åka och handla nån dag, har typ ingenting hemma. Börjar bli tomt i skåparna här. :/

Och du, jag vet vad du tycker, även om du inte vet att jag vet, men jag vill bara att du ska erkänna det för mig. Den dagen kommer väl också nån dag, hoppas jag!

Måndag

Nu skriver jag här igen. Har inge vättigare att göra.  Är sjuk just nu så jag har varit hemma idag från skolan och kommer nog vara hemma imorgon också. Har feber och ont i halsen. Skit jobbigt :/ Vädret idag har ju inte varit sådär jätte bra, regn och hagel. Vad är det för vår? Ge mig sommar istället!

När jag tittar mig omkring här hemma så ser jag att jag behöver städa. Damsuga golvet, damtorka fönstergarmarna och diska. Vågar inte ta hem någon då det ser ut så här. Men jag har ingen ork till det just nu. Får se om jag orkar imorgon, för då ska jag nämligen tvätta.

Jag går bara och väntar på att jag ska bli frisk och att det ska bli helg igen. För då är det kulturnatta som gäller för min del =) Kommer nog på skoj, middag och förfest hemma hos anna om det nu blir så, och sen stan.

Nu ska jag gå och se om jag har någon film jag inte har sett på ett tag och se den. Får bara huvudverk av att sitta vid datorn.

Söndag

Tack alla för en underbart helg!  =)  Har gått och blivit sjuk igen. Jag  verkar ha ett jätte dåligt imunförsvar har jag kommit fram till :/ Men jag ska ialfall vara hemma imorgon och soooova så jag blir frisk nån gång! Jag har inte tid att vara borta från skolan nu dom sista veckorna!
Nu går jag bara och hoppas och väntar på att somaren ska komma. Vad hände med sommarvärmen? den bara försvann! Dte är ju fan maj nu, då ska det vara varmt och soligt :)

nej nu ska jag gå och lägga mig framför tv en stund och se om dte är nå råligt där.
hejhopp!  

image17


image18

Fredag natt

Kom nyss hem. Har varit på kajen hela kvällen och druckigt och haft det trevligt.  Är jävligt full just nu, men iallfall :)
Träffat folk och haft kul. Imorgon/Idag vet jag inte vad som händer, jo. En plan har jag iallfall, klockan halv fem ska jag på min systers dansuppvisning, annars vet jag inte vad som händer. kankse dricka, har sex öl kvar iallfall, så jag ser väl vad som händer. På söndag ska jag iallfal träffa min kontakperson och sen ska jag plugga, jag måste, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte sätta mig ner och plugga.

nu ska jag gå och göra nåt.. dricka mjölk kankse så jag inte är så bakis imorgon, men det väsrta är att min mjölk som jag har kvar är gammal,sen den 9:e... det när nog inte god.. :/ aja, vi ser väl.
hejhopp och god natt.,

image16


Torsdag

www.fridaspresentbod.dinstudio.se

Porslinsdockor och annat!

Torsdag

Idag är jag hemma för jag har så grymt ont i magen. Vissa gånger HATAR jag att vara tjej. Ibland fattar inte jag varför vi tjejer har så mycket problem, mycket vi måste genomlida medans killarna inte har något!?
Annars idag så har jag inte gjort så mycket, vakna ett av att det var vbå på tv, såg det en stund. Det håller ju på att urarta ganska mycket. Dom verkar ha slut på ideer. Nu sen så ska jag åka ner på stan och ta ut pengar och köpa cigg och sen ska jag åka till pappa och äta middag och sen ut och köra bil =) Jag måste ta tag i det nu så jag får mitt jävla körtkort nån gång, annars kommer jag sitta här då jag är 70 och inte ha nå körtkort...

nä, nu ska jag lägga mig i sängen en stund till och hoppas på att magverken går över nån gång.
hejhopp! ;)

Tisdag

Det är väl tisdag idag va? Jag har haft Onsdag hela dagen. Jag vet inte varför :S
I morse var jag och kuratorn på skolan på möte på teg. Kändes bra. Ska nog dit igen. Dagen har gått jätte sakta tycker jag, när klockan var två då kändes det som om klockan var fyra och vi skulle sluta :S Hagel och regn idag. Var är det här för skit väder? Vart tog sommaren vägen? :( :S

Just nu håller jag på att tvätta och ska strax  sätta mig ner och plugga. Men jag måste vila en stund innan, vart jätte trött efter maten. (Bara jag inte somnar och sover ett par timmar)

Jag tror jag seriöst har nå sömnproblem. Jag sover mycket, och då jag väl är vaken är jag trött hela tiden.
Jag skulle kunna sova flera dygn i streck,om jag fick. Gud så skönt =)

Nej, nu ska jag sätta igång och plugga så jag får något gjort här. Har en del saker att göra som ska vara klart till veckan. Hejhopp!


Måndag

En ny vecka är på ingång, redan måndag, dagarna går snabbt, snart sommalov =)
Helgen har varit helt underbar. Fredags så satt jag och några andra på kajen och drack och lyssnade på musik och dom spelade på båten (puben), och bara satt och umgicks. Riktigt mysigt.
Sen i lördags så var vi hemma hos mig några stycken och satt på balkongen att drack öl och bara umgicks.
Igår så var jag bakis och sov bort hela dagen, vakna vid halv fyra. Sedan kom Albin och vi bakade chokladbollar och riskakor och vi somnade typ vid tre. Haha, jag ångrar det jag gjorde inatt, jag skäms som satan,men det är en hemlis mellan mig och albin. ;P

Idag så har jag varit på skola, var två elever kvar på sista lektionen men det var rikigt slappt.
Och nu har hela dagen gått och jag har inte gjort något alls typ..ska hem till hanna sen och plugga lite och sen så ska vi väl inte göra så där jätte mkt.

Nu ska jag gå och göra mig något att äta innan jag svälter ihjäl.
hejhopp! ;)
 

image13



image15


Haha, det blev inte så där jätte bra, det där ska vara ris


Lördag

Nu var det ett tag sedan jag skrev här, men det ska jag ändra på.
Igår så var jag i skolan och hade prov, det gick väl sådär. hade bara läst igenom papperet några gånger.
For på stan sen och tog en glass i solen/regnet. Började små regna när vi satt där.
Var på stan till typ halv sex då jag åkte moppe hem, kommer aldrig mer åka den moppen, för den stannade av mitt i vägen och den gick skit dåligt ;P (sorry albin)
På kvällen hamnade vi på kajen och satt där och drack, var jätte trevligt. Linn var också med <3
For hem med 02.20 bussen och sov bort hela dagen idag. Det var skönt. Somnade med Albin på min vänstra sida och när jag vakna var han inte där. Trodde han hade åkt ner på stan eller något, men det visa sig att han var hemma. :/
Nu ska jag åka ner på stan och träffa linn igen och käka på frasses och sen ikväll får vi se vad som händer.
Vill göra något,orkar inte bara sitta hemma. Nu måste jag gå och göra mig klar så jag hinner med bussen.
Hejhopp!

Onsdag

Ännu en dag har snart gått. Idag har jag inte gjort så mkt, var hemma och sov framtill två för jag hade inte sovit något under natten, sen så for jag ner på stan en snabbis och träffade lite folk för att sen åka iväg till pappa. Jag lekte lite med barbie med min fyra åriga lillasyster. Inte min grejj kan jag ju säga ;P Jag körde lite bil också, körde till stugan och sedan så var vi och körde lite runt i täfteå. Dom har ju byggt hus överallt sen jag var där sist. Känner ju knappt igen byn längre. Körde förbi vårat gamla hus också, det var inte snyggt. Dom har förstört de :(
Fick veta att pappa och malin köpt ett radhus idag. var skit snyggt. Bastu på nedervåningen ;D vill jag också ha!

image12

Stugan, där ja ska fan bo i sommar!
Så jävla härligt!!;D


Tisdag

Efter en sömnlös natt så sitter jag här. Åkte till skolan imorse för att ha lektioner men när jag och hanna kom dit så var det ingen där. Våra lärare var på kurs i Ö-vik och ingen från klassen var där. Ingen av dom andra elever från dom andra klasser visste något heller, och ingen av dom andra lärare heller, så vi fick gå hem, kändes lite väl onödigt att åka dit, men samtaidgt skönt för då slipper jag sova bort hela dagen så jag kankse kan sova inatt och ta mig upp imorgon.

Just nu sitter jag och titta på våra bästa år. Sen ska jag damsuga och torka golvet och diska så det blir rent och snyggt här hemma. sen ikväll får vi se vad som händer, har inga planer än så länge. Någon som vill hitta på något? :)

Imorgon ska jag övningsköra. ska bli kul och se om jag kommer ihåg något, var ett bra tag sedan jag körde sist.
Ska köra ut till stugan med pappa och fixa till båten.


Måndag natt

Nu är klockan 02.02 och jag kan fortfarande inte sova. Detta är inge bra om jag ska uppe till skolan imorgon. :/
jag börjar undra om ja ha nå sömnproblem,jag sover på dagen och är uppe på natten. hjälp mig!

Såg nyss att det är minusgrader ute, ge mig plusgrader och sommar istället! var är det här för land?
Mina blommer fryser ju ute på balkongen! :/

Jag längtar verkligen till den 22 maj. Då åker jag och tre kompisar ner till stockholm. Det ska bli så underbart att komma bort från den här staden. Är så less på umeå, det händer ju samma sak hela tiden, händer aldrig något spännande eller roligt här. Jag ska njuta av varje sekund där nere kan jag lova! =)

Nä, om jag ska gå och lägga mig i sängen nu och se om jag kan sova en tag iafalla, det är ju bättre än ingenting.
Jag tror jag håller på att bli sjuk också. Jag har inte tid att vara sjuk nu, jag måste vara i skolan, har inte tid och råd att ligga hemma i sängen hela tiden. Det hjälper inte mig på nåt sätt.

God natt nu alla!

Måndag

Nu var det ett tag sedan jag skrev här, har inte haft nå internet på hela helgen, så det har bliiv lite svårt...
Helgen har varit bra. I fredags så var jag på fest på mariehem. Ibörjan var det lite trist och stelt, men sen blev det faktiskit helt ok. Bakis som satan var jag på lördag,men det hindrade inte mig från att gå på systemet igen och köpa alkohol till på kvällen. Som så sagt så blev det ju fest här på lördag kväll, var faktiskt lite mysigt. Var inte så där jätte mkt här, men roligt var det. Man behöver inte ha mkt folk för att det ska bli kul. Tycker jag då.

I går ( söndag) var jag jääävligt bakis. Orkade fan ingenting, låg och såg på tv/film mest hela dagen.
Jag kan ju säga att det såg ut som ett helvete här hemma efter i lördags då jag vakna, det var inte lite att städa. Men det gick bra bara jag fått vakna till och blivit av med illamåendet och huvudverken som jag hade.

Idag så har jag varit ledig från skolan, var sköönt. Sov till typ ett och sen åkte jag iväg med mamma och handlade, hade fan ingenting här hemma. HIttade ett par skor som jag köpte och som jag verkligen behöver. och så köpte jag två till kuddar. Det kan alltid vara bra att ha när man ska ha folk som ska sova över.

Ikväll så har jag sett på film med med syster och bakat chokladmuffins.



image10

Dom blev goda =)


Nu ska jag damsuga och torka golvet här hemma och sen ska jag sätta mig framför tv och titta igenom papperna till provet vi har imorgon som jag fick veta att vi hade idag. Inte bra. Hinner inte lära in mig allt på en dag. Hade glömt bort att provet var imorgon, måste lära mig att skriva ner saker, så jag kommer ihåg, min hjärna blir bombad med alla tider och datum!




Fredag

Sitter ute i Hörssjö nu hos Albin. Landet kallar jag det. ;P Rätt skönt att slippa stan.
Inga bilar som kör och inga människor och inga bussar som låter precis utanför fönstret.
Naturen står still här. =) Jag saknar faktiskt att bo såhär ibland. Saknar huset vi bodde i och gården och själva
byn. Det är skönt att komma ut såhär ibland, nån dag eller så, och bara få vara och ta det lugnt.

Får se om vi åker hem till mig ikväll och ser på film eller nåt eller om vi stannar här.

Igår kväll så såg vi på en skräck film, den var jävligt äcklig, människor som åt varandra :S
Bra vad den men äcklig. Fast den hade ett dåligt slut. men men..

Idag så vet jag inte vad som händer, ingen sol så det går inte att sita ute och sola, kanske ska gå ut på en promenad eller nåt, får se.











Torsdag

Igår var det valborg. Grillade med några kompisar på ålidhem först. rikigt trevligt. drack och satt och prata.
Sedan så skulle vi gå till nydala och se om det fanns några där, men det gjorde det inte så vi började gå till haga för att fara på fest hos Carro. Men vi hann inte dit så ringde telefonen och fick veta att polisen var på väg dit så vi vände och gick till stan istället. Hamnade på kajen och satt där och drack och prata och träffa lite folk. Polisen kom dit också så vi drog hem till mig. Det var rikigt najs. alla drog därfirån vid tre så det blev en lång natt.
Har skavsår på hälen och ont i fötterna efter igår. ska aldrig mer GÅ!

Idag när jag vakna så var jag lite bakis men det gick över efter ett tag då man har fått vakna till och så.
Såg lite på tv och diskade och städade lite.

Nu sitter jag hos albin ute i ingenstans ;P Ska vara här ikväll, ska se film och bara ta det lugnt, orkar nog inte göra så jätte mkt efter igår. Här regnar det, eller det gjorde. det är ganksa mysigt att sitta ute och se när det regnar och höra ljudet från taket. sommarkänsla ;D

Imorgon så får vi se vad som händer, om jag åker hem och gör något eller om jag stannar här.
beror på vad jag orkar ;P


RSS 2.0