30 september, igen

Sitter och spelar musik och kollar runt på nätet. Tror jag snart ska ta och lägga mig i sängen och se på nå tv och kanske sova lite.

Elle kom förbi ikväll och vi såg på Idol och drack nån cider och prata. Följde hon även en bit hem, så jag fick mig en promenad och det var riktigt skönt ute.

30 september

Nu har jag diskat undan all disk och plockat undan här hemma, nu är det bara golven kvar, sen är lägenheten fin! Tända ljus och se någon film står sen på listan!

29 september

Ojoj, nu har jag inte skrivit på ett tag ser jag! Har totalt glömt bort det!

Sitter nu hos mamma och ska äta middag här ikväll. Ikväll står det bräkt skinka, ägg och potatis. GottGott!
Har inte hänt så mycket hos mig i veckan, jobbar på som vanligt, haft sömnproblem under veckan också, men nu för hoppningsvis är sömnen tillbaka! :D

24 september

Gick runt på stan idag med moder min, och åt go lunchen. Prommes med lövbiff, riktigt gott. Var även en sväng på Lottas och tog oss nån öl. Vi var även och såg på Harry Potter, så nu har jag äntligen sett den. Och den var riktigt bra kan jag säga, grät några gånger och längtar redan tills den kommer ut på DVD.

Följde med morder hem och har varit där hela kvällen och druckigt vin och pratat och haft allmänt trevligt. Kusinen och hennes pojkvän kom förbi en sväng också. Nu sitter jag här och dricker vin och lyssnar på musik och kollar runt på nätet. Så dagen i allmänhet har varit riktigt bra! :D



23 september

Nu är det äntligen fredag! Gu vad skönt! Sitter hos mor nu och väntar på gomaten och dricker vin.

Nu mår min dator lite bättre märker jag, lämnade den hos mor i förrgår och hon gjorde nåt så nu funkar den bättre iallfall! skönt det, för jag höll på att ta död på den! Så nu följer den med mig hem sen! :)


20 september

Var och hämtade mina filmer på posten som jag har beställt från ginza idag. Och när jag ställde in dom i dvd-hyllan kom jag och tänka på hur mkt filmer jag egentligen har. kom fram till att jag har typ 195 DVD + massor med VHS + några serier. Men man kan aldrig få nog! ;)

Nu har idol börjat så nu ska jag stänga av datorn och lägga mig och se på det, och sedan sova. :)

19 september

Sitter här och lyssnar på musik och kan inte sova. La mig åtta och såg på idol och har försökt sova sen dess, men jag lyckas inte fast jag är jätte trött. Men aja, sömnproblem har jag ju haft nu ett tag! Funderar helt ärligt på om jag ska ta och gå och baka chokladbollar eller nåt nu när jag ändå är vaken!

Eftersom det inte blev nå harry potter på bio i helgen som var så hade jag planerat att gå och se filmen på lördag som kommer, men nu såg jag precis att den har slutat gå! Hur lyckat är det?! Jag är alltid sen på att se filmer, eller så hinner jag inte se dom alls. Aja, nu är det bara att vänta på att den kommer ut på dvd, och det lär ju dröja kan jag tänka mig!


18 september, igen, 3

VEM

Vem är i rummet med dig? Min katt Linus
Vem fick du senaste sms av? Lars-Erik
Vem tänker du på nu? Ingen just nu.
Vem pratade du senast i telefon med? Mor
Vems hus var du senast i? Mammas
Vem önskar du var med dig nu? Det ni ;)

 

VAR

Var är din mobiltelefon? På databordet bredvid mig
Var handlar du mest? Är det mat varor så är det OBS, kläder så är det väl HM
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Oj, ingen aning. den är gammal
Var åkte du senast bil? Med mor till OBS

VAD

Vad åt du senast?  Korv ch makaroner
Vad drack du senast? Cola
Vad är det för färg på dina byxor? Har inga på mig
Vad är den närmaste saken som är blå? Ett glas
Vad har du på fötterna? Ingenting
Vad är din favorit färg? Svart och röd
Vilken film såg du senast? Crossroads
Vad hör du just nu? Datorn som låter

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Ja.
Hånglat på en bio? Nej
Hånglat i skogen? Ja.
Tyckt att din kusin är het? Nä.
Sovit naken? Ja,
Kört över hastighetengränsen? sökert.. har inge körtkort men säkert då jag övbingskört.
Målat om ditt rum? Japp
Dansat framför en spegel? Jo
Fått hicka? Ja!
Dumpat någon? Nej
Stulit pengar från en kompis? Nej
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Ja.
Varit i slagsmål? Ja, tyvärr.
Smugit ur ditt hus? Ja
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Ja, tyvärr.
Älskar eller saknar någon nu? Jag saknar massor!


Vem är din favoritsläkting? Har ingen favorit, tycker om alla!

18 september, igen, 2

Har suttit och försökt göra en till beställning på Ginza, men allt går fint fram till att jag ska trycka på beställ och få en bekräftelse då det inte händer något när man trycker. Aja, får väl försöka lite senare då. För det ska väl inte vara nån betydelse att det är helg och dom inte jobbar?

Nu ska jag ta min cola och lägga mig och se på Hairspray! :)

18 september, igen

Måste bara tillläga innan jag går och lägger mig att detta är bra!


18 september

En bra låt!


17 september, igen 2

Sitter hos mor och dricker öl medans hon håller på att laga mat. Det blir köttfärslimpa till middag, gott verkligen! Ikväll blir det bara att se på nå tv och ta det lugnt och dricka nån öl. Jag fick ju iallfall nånting att göra ikväll iallfall! :)




17 september, igen

Blir varken bio eller bastu idag, för jag får inte tag på Elle och Jossan. Så jag och mor far på obs nu och handlar lite, sen stannar jag på middag och nå öl hos dom!

17 september

Klockan tre ska jag och mina tv syskon iväg på bio för att äntligen se på harry potter! Jag har hört olika åsikter om den, så ja hoppas den är bra! Vi ska även basta och ta några öl ikväll!


14 september

Josefin har varit här på middag ikväll. Vi åt snittsel och ris, det var jätte gott. Vi gjorde även kladdkaka till efterrätt och såg på benjamin bottons otroliga liv, och det är en riktig bra film och bra historia! Nu har hon farit hem och jag ska gå och vika tvätt innan jag ska lägga mig och se på tv.


13 september

Håller på att  städa här hemma, snart klar! Tvättning blir det imorgon kväll, vilket verkligen behövs!

Var och åt middag med kontaktpersonen tidigare, åt på den nya subway. Riktigt kul efter sommaruppehållet. Var även en sväng på hemmakväll och köpte två filmer. (inte så ovanligt när det gäller mig) .


12 september

Idag har varit en jobbig dag, måndag och som vanligt sover man ingenting under natten till måndag. Skulle gärna kunna g och lägga mig nu och lätt sova tills jag ska upp imorgon bitti, men jag måste äta middag först så jag får mig nån lunch imorgon, men sen så väntar sängen med glädje! :)




11 september

Har legat och sett några avsnitt av serien Nord och syd, har börjat på den sista säsongen som innehåller tre avsnitt, och jag kan säga att jag är lite besviken på den säsongen. Inte samma skådespelare, handlar inte om samma sak.. Trodde det skulle vara annurlunda. Men annars är den serien helt grym!

 


10 september, igen 2

Har nyss sett på filmen 1408, vilket är en bra men konstig film tyck ja. Nu blir det att ta fram chips och cola och bestämma sig för vilken till man ska se.


10 september, igen

Jag verkligen älskar denna låt!


10 september

Nu ska jag prova och se om jag får in nå klipp, som jag har försökt förstå hur man gör..

Sitter och lyssnar på gammusiken, som man lyssnade på när man var liten, ganska roligt ibland! :)


9 september

Vill bara börja med att säga att min farmor hade namnsdag igår, (som jag såg idag) och därför vill jag bara säga grattis på namnsdagen i efterskott, vi saknar och älskar dig! <3

Var hemma idag igen, mår betydligt bättre men inte helt, och det är ju bättre man är hemma en dag mer än en dag förlite så man inte går och blir sjuk igen nån dag efter. Men på måndag ska jag fara igen. Blir bara att vara hemma i helgen, som resten av veckan.

Tog en promenad till Willy med moder min tidigare, och stannade även på gomiddag. Blev även en och en annan öl ikväll. Vi såg även på kristallen, och jag kan då bara säga att det är ju bara dåliga program som vinner! (enligt min mening) .

Nu sitter jag här och ska snart gå och se en film jag låna av moder. Jag lånade åtta, så gäller bara att bestämma vilken av dom alla jag är sugen på att se.




8 september

Somnade tidigt igår, nästan för tidigt.. men det var skönt att sova. For inte på jobbet idag, känns nästan värre än igår. Nu vill jag bli frisk, less på att vara hemma! Ska ta och hoppa in i duschen nu snart, och senare bli det väl nån film! :)




7 september

Är fortfarande hemma och är sjuk, fast känner mig lite bättre. Ska väl förhoppningsvis gå till jobbet imorgon, nu är jag less på att vara hemma!

Har nyss sett på filmen Remember Me! Vilket är en grymt bra film, och jag gråter som en tok varje gång jag ser den! Låg även och såg på flera avsnitt av Lost imorse, så nu har jag bara två säsonger kvar av den, och jag kan då säga att det blir då bara svårare och svårare att förstå, men det är bara att härda ut.


5 september,

Är hemma idag för jag har gått och blivit sjuk., Min hals är helt paj och täppt i näsan och fryser som en galning, men det är ju alltid skojj såntdär.

Nu ska jag sätta på en film och värma upp nå mat, så jag får nåt i magen!


4 september

Har legat i sängen hela dagen och sett på film, och ska snart se på Idol som börjar ikväll. Har varit lite bakis idag med det är på väg över nu.

Var riktigt trevligt igår, var först på hocky och sedan blev det pizza till middag och lugn fest! :)

2 september

Ligger i sängen och äter popcorn och har nyss sett på 500 days of summer, som är en bra fim!

Såg tidigare filmen Inception, och jag har sett den miljontals gånger. Och jag kan säga att jag fortfarande inte fattar slutet.  Det lär nog ta ett tag till, men överlag så är filmen riktigt riktigt bra! :)

Tror jag ska gå titta runt här lite och sedan gå och lägga mig och försöka sova, eller om ja startar en till film, får se vad jag bestämmer mig för.

1 september

Ska gå och laga korvstoganoff nu och till det blir det att se på Eclipse :)

RSS 2.0