29 februari, igen

Sitter och ser på the big bang theory, en riktigt bra serie! Blir en tidig kväll ikväll känner jag, är jätte trött. Så tror jag snart ska gå och lägga mig!



29 februari

Var hemma från jobbet idag, sov inge vidare bra inatt! Vet inte vad det var som gjorde att jag inte kunde sova, men ibland har man ju sånna nätter! Ska om typ en timme ner på stan på möte tvärt, sen blir det att fara till mamma och lämna tillbaka hennes internet som jag har lånat!

28 februari, igen

Såg nyss på Top model Sverige, och nu ser jag på Prodject runway. Och om ungefär en timme är det Big brother och efte det är det criminal mindes! En massa tv-tittande ikväll innan det är dags för sängen!






28 februari

Idag är det tvättning som gäller! Har precis varit ut och fyllt på två maskiner! Ska även ta mig en promenad i det fina vädret lite senare och gå på willys!

Filmen jag och Birgitta var och såg igår, War Horse den var riktigt bra! Den var så fin och jag har aldrig gråtit så mycket till en film som den! Den rekomenderas verkligen!


27 januari

Kom nyss till mamma och ska äta lunch. Ska även på bio ikväll och se war horse, hoppas den lika bra som den verkar! :)

25 februari

Idag är ingen bra dag, man mår ju som man förtjänar. Verkligen!! Men det var kul igår, tack till ni som kom! Idag blir det att ligga i sängen framför en film och inte röra sig en meter! Lägenheten ser ju ut som den gör också, men det tar jag en annan dag! Tillexmepel imorgon!

Nej, nu ska ja ta och skicka hem Jossan som ligger i soffan och sen göra mig bullens korv, det är så grymt gott dagen efter! :D

24 februari

Tog ledigt från jobbet idag eftersom jag snart ska till Sävar, igen! Taxin kommer och hämtar mig, fast idag blir det en timme tidigare än när jag ska vara där så jag tar med mig datorn och kopplar upp mig medans jag väntar på min tur! Idag blir det bara två timmar och inte en hel-dag som i tisdag, vilket är skönt, för jag var helt död när jag kom därifrån!

Är väl hemma runt halv fyra och då blir det en snabb vistelse till mamma och hämta alkoholen som hon är så snäll och fixar till mig idag, och sen hem och göra mig klar, och Elle och Jossan kommer vid typ fem och äter middag med mig, vi ska beställa upp en pizza och dela på. Sen drar partyt igång! :D


23 februari, igen

Nu så har jag städat klart och gått ut med sopor, och rensat kylskåpet på allt skräp. Får ta balkongen och rensa den på allt snö imorgon för nu är jag less! Så nu ska jag sätta mig framför tv ett tag och invänta Big Brother, och fila mina naglar och noppa ögonbrynen!


23 februari

Håller på att städa för fullt här hemma. Håller just nu på att ta toan och sen är det köket som står på tur. Efter det blir det att rensa kylen så vi får in nåt där imorgon och skotta balkongen så vi kommer oss ut! Blir fest här hemma imorgon!


21 februari

Sitter hos mamma och ska snart äta middag! Bjöd in mig själv efter en hel-dag i sävar. Gick bra men är helt slut i huvudet!

Fick även hem mina filmer jag beställde igår, det gick fort. Ovanligt fort tyck ja! ;p

 




20 februari

Sitter hos mamma och ska äta lunch och kollar runt lite på nätet. Ska senare fara ner en sväng på stan och lämna in papper så jag får nå pengar den här månaden! Ska även beställa hem lite filmer från Ginza strax. :D

Såg premiären av Big Brother igår, vilka deltgare det är i år! HAr redan några som favoroter och vissa undra jag vad fan dom gör där! Tex hon som är gravid?!

Imorgon ska jag vara is ävar hela dagen och göra nån undersökning så får se hur det går!

Nu kom mamma med maten, ärtsoppa blev det idag! :)



19 februari, igen

Ska snart göra mig klar för att åka till Elle på fika och fira Nova som fyllde år i torsdags. Sen idag blir det bara att ta det lugnt, och inte göra så mycket. Ska se Big Brother som börjar ikväll! :D Kul att det kommer igång igen!

19 februari

Har nyss kommit hem från mamma. Var där på smörgårdstårta och vanlig tårta, eftersom hon fyllde år, och tårtorna var riktigt goda! Stannade även kvar med mina två syskon på middag och drack vin. Vi spelade även korspel och nå annat spel som ja inte kan namnet på! Men kul har jag haft ikväll!!

Vi har haft snöstor hela dagen och tittar ut och har det fortfarande. Det bara dånar utifrån!  =( Hoppas det blir bättre väder till veckan! :D 



17 februari, igen

Har bjudit in mig hos mor på middag, och har tagit mig lite vin medans jag väntar på maten. Hon håller på att koppla in sig i dialysapparaten så det blir bara jag och Benny som ska äta. Nå kött och potatis! Mumma! :D

Blir att vara här ikväll och se på nå tv-program, om det går nå bra vill säga!




17 februari

Ska ta mig en promenad över till mor och hjälpa henne att baka tills imorgon, då det blir tårtkalas eftersom hon fyller år! Och på Söndag blir det tårtkalas hos Elle eftersom Nova fyllde 3 i går! Stora tjejen!

15 februari, igen

Sitter och ser på kniven mot strupen och ska snart gå och göra mig kvällsfika och sedan se på  Criminal mindes , två avsnitt per kväll är det! Underbar serie. :D

Måste bara säga: HOT HOT HOT!!!




15 februari

Sitter och tittar på Ellen, älskar verkligen den bruden! ;D

Var på möte imorse och ska snart städa här hemma, vilket behövs! Annars har jag inge planer idag! Har lånat mammas internet tills imorgon, har fortfarande inte fått igång mitt!


12 februari

Sitter och dricker vin och har startat Lars Winnerbäck Musik DVD så spelar den för fulla muggar och kollar runt på nätet! Lånade hem mammas internet eftersom mitt internet fortfarande inte funkar :/ Förstår inte vad som är fel!


11 februari, igen

Sitter hos mor och tittar på tv och dricker lite vin, väntar på att melodifestivalen ska börja! Man får hoppas att det är bättre bidrag ikväll än vad det var förra lördagen!


11 februari

Har nyss kommit ut ur duschen och ska strax göra mig nån frukost. Ska iväg till Täfteå om en stund och vara där hela dagen och hjälpa till på en skidtävling som dom har varje år!

10 februari

Sitter och ser på prodjekt runway och ska laga mig nån middag snart. vet inte vad jag ska göra än, men nåt gott blir det säkert.

Sitter vid min dator nu, som äntligen är lagad! Men mitt internet fungerar inte, jag får inte igång det, så har lånat mammas internet. Som vanligt så är det alltid något som ska strula. Håller på att ladda ner en massa program som försvann då den var inne på lagning, bland annat spotify och MSN! Fast msn får jag inte ner, vet inte vad det är för fel!

Ikväll blir det bara att vara hemma och ta det lugnt, ska upp tidigt imorgon. Men det blir skönt, ska se på gaygalan!

5 februari

Har nyss vaknat och sitter och väntar på att skidskytte damer ska börja. Lite senare är det herrar och lindström är tillbaka! :D Får hoppas det går bättre för dom idag!

Har gått och blivit ännu mer förkyld nu! Nu är halsen värre och jag känner mig hängig! =(

4 februari

Sitter och väntar på att herrarnas skidskytte ska börja! Tjejernas var tidigare och jag kan bara säga att tjejerna är verkligen kassa! :O

Ikväll blir det att se på melodifestivalen, och nån film kanske!


3 februari, igen

Sitter och dricker lite vin och har sett på nå repotage om tidningen OKEJ på tv, som man läste mycket när man var liten, (iallfall jag).

När jag var på OBS idag och handlade mat så handlade jag även på rea :



Och filmen:




3 februari

Legat sjuk i förkylning hela veckan, och är fortfarande inte frisk! Tog mig en promenad till mor tidigare idag och käkade lunch och vi for på OBS och handlade lite. Sitter nu och ser på skidskytte, damer och snart är det dags att göra mat, blir renskav och spagetti! ;D

Lånade med mig datorn av mor när jag var där idag, och får se om jag lämnar tillbaka den imorgon, eller om jag lånar den tills på söndag, beror på henne! Vi har lämnat min dator till en som ska kolla och se om han kan fixa den, och det hoppas ja, annars är det lika bra att jag köper en ny än att lämna in den till affären för lagning!

I Onsdags var det fyra år sedan jag flyttade hemifrån och flyttade in här! Det känns som att jag har bott här i evigheter, och det är väl bra, det bevisar väl att man trivs! Och på tal om lägenheten, så är det mycket som ska göras, jag ska få omgjort i köket av bostaden, så måste bara bestämma vad jag ska ha för tapeter, och sen ska vi tapetsera om i mitt sovrum och vi ska måla om lite möbler så det blir som nytt, och det är lite saker som ska inköpas! :D


RSS 2.0