31 mars

fösta dagen på nya praktikstället idag, nere på arbetsförmedlingen. verkar vara bra arbetskamrater där. har legat och sovit en stund idag, ska snart laga till min någon middag och sen blir det väl sängen som gäller igen.

är dyngförkyld, varit det hela helgen också. verkar inte vilja gå över.
i helgen hade jag besök av en kompis och vi hade det bara trevligt. så får se när vi ses nästa gång igen! :)

26 mars

Ännu en fin dag med sol och skönt ute!

For till mor en sväng efter skolan och vi tog en promenad till willys, platnagen och jula där jag köpte en tröja!

Nu blir det att diska undan och plocka bort lite här hemma, så är de bara att torka av golven imorgon så är det helgfint här sen! 

                 Bjöds på dipp och grönsaker idag på skolan, mumma!
 

25 mars

Har nyss kommit hem från skolan som vi har i veckan då praktikperioden är slut och nästa börjar på måndag.

Idag är det våffeldagen och solen skiner. Synd bara att jag har morgonsol, annars hade jag kunnat gå och sätta mig på min balkong och njuta av solen men det är inte lätt då den är på andra sidan huset nu!

Ska till mor på middag med syskonen ikväll, det bjuds på våfflor. Fast nu är jag inte så sugen för har nyss ätit, dom bjöd på det på skolan. Men nån får jag säkert i mig!

 

23 mars

Snart är det dags för säsongens sista två tävlingar i skidskytte, hoppas det går lika bra för grabbarna idag som det gjorde dom senaste helgerna! :)

Söndag och regn, inte lika roligt väder som det varit i helgen. jag som hade tänkt ta en promenad men tror jag skippar det idag då det inte kändes kul att gå ut. Så ska ta en lugn hemma dag idag och ta och rensa lite här hemma i skåp på grejjor som bara ligger och kanske behöver slängas eller gå upp med på vinden!
 

22 mars

Idag är en seg och lugn dag. Har suttit och sett på skidskytte och ska snart gå och göra mig nån middag. Ikväll blir det bara mys framför någon film!

Igår var jag hos morsan och åt gomiddag och drack lite vin och spelade lite spel och bara hade det trevligt! Blev ändå en rätt så lugn och tidig kväll!

Förrätt, vilket var jätte gott!
 Huvudrätten!

13 mars

Idag är det torsdag och varit städdag! Har verkligen storstädat och nu sitter jag och vilar en stund innan det är dags för att se på herrarnas skidskytte, hopppas dom/han gör lika bra lopp i helgen och tar hem medaljer som förra helgen! Men det tror jag nog inte! ;)

Ikväll ska jag lägga mig i ett bad tror jag, det lät skönt! Imorgon får jag besök från Gällivare över helgen vilket kommer bli riktigt kul! :)
 
 

9 mars

Har precis sett på herrarnas tävling i skidskytte! Ännu ett guld till Björn Ferry! Grattis! :)

Idag står lathet på schemat! Tänkte inte göra nåt utan bara se nån film.

I går var jag ute i stugan ett par timmar med pappa, systerdotter, syster och hennes kille! Det var skönt att komma ut igen efter uppehållet under vintertiden. Längtar till sommaren! Det kunde ha fått varit bättre väder, solen var framme men det blåste som bara den så man nästan blåste bort.

Blev bjuden på gomaten hos mor igårkväll, vi såg även finalen av melodifestivalen och måste säga att den bästa låten vann! :D

 

6 mars

Hemma sen en timme tillbaka, skönt ibland med tidiga dagar så man kan hinna nåt. Ska snart ta tag i torsdags städningen här hemma och tvätten.

Håller även på att kolla upp nå riktiga skäckisar till nästa helg, någon som vet av någon riktig skäck? :)

RSS 2.0