26 december

ojoj nu var det verkligen länge sedan som jag uppdaterade här.. Det händer inte så ofta märker jag. Men har inte så mycket att skriva jämt.

Helgen har bara varit bra. Var hemma hos mamma på julafton, vi var bara tre stycken. Det var skönt med ändå inte. Men vi hade då det bara bra. For till elle igår med pappa och hans familj och käkade julbord och fick julklappar där. Sen idag så var elle, nicke och nova hos oss och fick deras julklappar. Så det har varit mkt julklapps utdelning dom här dagarna :)

Dom julklapparna jag bland annat fick var nya kastruller och en stekpanna, en bäddmadrass till sängen, en bio biljett, pengar, (som jag ska spara till en ny dator), pressent kort, och mer. =)

Imorgon ska jag nog inte göra så där jätte mkt vad jag vet än, men på måndag ska jag ner på stan med några kompisar och se på idol calle och erik som uppträder i MVG gallerian =) sen så blir det att åka och handla lite och kolla på lite rea =)


4 December

Sitter just nu här och dricker en öl och bara lyssnar på musik. Just nu är det Lars Winnerbäck som spelas. =)

Idag har jag varit på obs och handlat lite och sen var jag på systemet inför imorgon. Jag städade och det blev rikigt fint =)

Jag såg också idol tidigare. Jag blev förvånad över att erik hamnade bland dom lösta, jag trodde calle och tove skulle hamna där. Men jag är glad över att Erik gick vidare, för han är grym. Han är en jävligt bra röst! =)

Imorgon ska jag försöka ta mig upp tidigt och inte sova hela dagen. Ska möta "klassen" på obs och vi ska handla inför julmiddagen vi ska ha, och sen blir det fest efteråt. :) Ska bli kul att få träffa dom igen. =9




RSS 2.0