31 augusti

I helgen var jag i stugan, eftersom det var stugsista, men kommer förmodligen inte vara sista gången för i år man är där! Hade det riktigt trevligt som vanligt!

 
 
 
 
 
 
 

23 augusti

Helgen har varit riktigt bra, i fredags va jag hemma hos mor och käkade middag, spelade kort och hade det trevligt. I går käkade vi kräftor vilket var riktigt gott, jag åt så mycket så jag trodde aldrig jag skulle sluta. Hamnade sen på en födelsedagsfest i närheten.

Idag blir det bara en lugn filmtittande dag i soffan, känns skönt så man orkar med jobbet imorgon!

 
 

17 augusti

Helgen har varit riktigt bra. I fredags var jag på födeseldagsfest hos min syster som fyllde 25. Var riktigt trevligt! I Lördags såg jag film med en kompis och i söndags var jag i klabböle med min andra syster och såg Robin Stjärnberg och Lisa Ajax uppträda. Sedan hamnade vi i morsans stuga på middag.

Idag efter jobbet åkte jag hem och sov en stund, sedan har jag tvättar och städat undan lite. Har även sätt på Idol som började idag och nu ser jag på Criminal minds innan jag ska ta och krupa ner i sängen och försöka sova, om det bara vill bli svalare här inne!

 
 
 
 
 

8 augusti

Kom hem för några timmar sedan, och har legat i badet och tagit en dusch vilket var riktigt skönt :)

Har haft det riktigt bra hos syster i veckan men skönt att komma hem som det alltid är :) Igårkväll var vi på hockey och såg björklöven mot skellefteå. Och jag fattar inte hur löven kunde vinna?! Sedan fortsatte vi kvällen med öl och lite spel.

Ikväll så blir det bara att ta det lugnt och se på någon film i soffan!

 
 
 
 
 

4 augusti

Hade det jätte bra i stugan, vi solade, badade, bastade, grillade, och hade det allmänt skönt! :)

I veckan har jag lånat ut min lägenhet så jag bor hos syster i veckan, så ligger i soffan nu och tittar på nån serie medans hon är hos morsans stuga ett par timmar! Skönt med lite lugn och ro efter jobbet! :)

RSS 2.0