30 april

Ska hoppa in i duschen nu och på ett tag så far jag ut i mammas stuga och blir där tills imorgon. Är fint väder ute så det blir kanon! :)


29 april

Sitter och funderar på vad jag ska äta till middag idag. Vet inte vad jag är sugen på, så nåt blir det väl. Snart ska jag diska undan all disk och sen damsuga och torka golvet här hemma så det blir snyggt. Sen ikväll blir det bara lugnt, se nån film (som vanligt ;))

28 april

Har nyss ätit lunch och sitter nu och kollar runt lite innan vi ska börja igen. Slutar tre idag, och det är skönt. :) Ska även kolla om det finns nån tvätttid ledig ikväll så jag kan tvätta, och annars tänkte jag städa lite hemma.


27 april

Sitter och snackar med Elle, och hon kommer typ förbi en stund. Hon var ändå ute och gick. Har nyss sett gårdagens avsnitt av store bror, (Big Brother) och funderar på att gå och starta en film innan hon kommer. Lånade föresten första säsången av förhäxad av Malin igår så kankse ska gå och se den. Håller iofersig (eller hur det nu stavas) på att se på tre andra serier också. Måste nog lära mig att se klart en först innan jag börjar på en ny ;p

Har varit kanon väder idag, satt ute en stund i solen tidigare och då kom mitt sol exem fram, som vanligt då jag sitter ute i linne. Det kliar som fan fast tur att det inte ser så hemskt ut idag, satt ju inte ute så länge satt. Men det är ganska jobbigt när det blir sådär. Får gå med tjocktröja hela sommaren tror jag ;p haha ..



26 april

Kom just på att jag har namnsdag idag! :)

Har precis ätit lunch, hade med mig gomaten. Potatis och kött blev det idag! :) Har gått en sväng på stan förut och köpt en pressent till Amanda, hon fyller 7år idag så ska dit på middag. :) 

 I helgen var jag ju som sagt ute i mammas stuga. For dit i lördags och sov över där tills igår, vilket var riktigt skönt! Sol och riktigt varmt var det där. Elin kom ut i söndags med sin hund också, och oj vad han hade kul. Han sprang och ville man skulle kasta boll åt han hela tiden, men han är ju för söt. Han fick bada lite också, tror han tyckte det var skönt, för det var nog varmt för honom.


23 april

Ska strax gå och duscha och ta mig nåt att äta till frukost. Sen blir det att fara till mammas stuga och sova där, antingen till imorgon eller till på måndag, får se. Var i pappas stuga igår över dagen, vilket var riktigt skönt. Nu vill ja ha sommar!

Kollade nyss på termometnern och jag har 33 grader på balkongen.

21 april

Håller på att laga mat, det blir hamburgare till middag idag! :) Har även städat lite idag och håller på att tvättar för fult. Ska damsuga och torka golven efter middagen och sen ikväll blir det bara att ta det lugnt. Lägger mig nog och se på film, har köpt många filmer den senaste tiden som jag tänkte lägga mig och se.


19 april

Sitter och dricker choklad och har precis käkat lunch. Hade med mig potatis och varmkorv idag. :) Om 1½ timmer avslutar jag dagen och far hem. Håller på att bli sjuk igen, känner mig inte pigg nån stans.

Helgen var riktigt bra. Fredags var jag ju bara hemma, städade och så. I lördags så trodde jag att vi skulle ut och käka middag på Eurasia, men det blev grillning och förfest med syskonen hos pappa. Dom hade fått ut han ett par timmar. Vi grilla som sagt och till efterrätt hade jossan gjort nå gott, minns inte rikigt vad det var nu men.

Vi åtta tog vi bussen och for hem till mig, och där blev det fest. Allt som allt, så blev vi många och vi höll på till fyra. Och i söndags så låg jag bakis hela dagen,vakna tre på dagen och låg i sängen hela dagen och såg film.


16 april

Ska gå ut och stöda till balkongen lite och ta fram ute möblerna. Det är dags för det nu ;D Klockan halv sex har morsan bokat bord på eurasia, vilket kommer bli grymt gott. Ikväll blir det fest här hemma! :D


 



15 april

Håller på att städa och tvättar inför imorgon. Tvätten är snart klar och städningen håller på ett tag till. Fastnar hela tiden framför tv, så det tar tid. Men nu tror jag inte det är något mer så nu ska jag göra ett snabb rejs.


13 april

I måndags fyllde jag ju år. Då kom Mamma, Benny, Elle, Elin och Alex på middag och åt tårta som Elle och Elin hade gjort. Riktigt mysigt och trevligt. Igår for jag hem till pappa och där bjöds det på tacos och åt tårta som Jossan hade bakat.

Jag var ju ute på stan med mamma i lördags och shoppade lite kläder och hade det trevligt, så jag fick ingenting av dom. Ska också ut och äta med syster och mamma på lördag. Men jag fick en sjal och örhängen av elin och en fin platsblomma av elle. (Har ju en tendens att ta död på mina riktiga blommor). Fick ett bio kort av jossan, så hon och jag ska gå p bio då det kommer något bra. Och jag fick en bärbar dvd spelare av pappa. Tack så mycket! :)

Idag ska jag träffa Birgitta och vi ska äta middag och gå runt på stan en sväng senare. Sedan blir det väl hem och ta det lungt. Ska också se på nåt avsnitt av BB, ligger en vecka efter så det är dags att ta igen det nu.

11 april

Idag blir man 23 år! Ingenting att fylla! ;p

Ikväll får jag middagsbesök, av morsan, benny elle och alex. Ska bli trevligt och mysigt! :)


10 april

Sitter och lyssnar på Block 44 på youtube. Synd bara att dom inte finns på spotify. Grymt bra låtar dom har gjort.

Har varit på fest ikväll. Börjar med att jag åt middag hos morsan och drack nå öl. Gick hem till mig och några kompisar kom över, sen hamnde vi uppe hos nån några våningar åvanför mig, och nu sitter jag här hemma. Har haft riktigt kul ikväll ändå. :) Funerar på att sätta igång en film nu eller om jag ska gå och sova, men känner mig inte rikigt trött än, så vi ser vad som händer.

9 april

Jag har nyss kommit ut ur duchen, ska snart gå och göra mig klar, vi ska snart dra ner på stan. Fint väder har vi då, så det blir nog en bra dag! :)

8 april, igen

Kom på att jag har namnsdag idag. ;D hihi.

Just nu sitter jag hos morsan och dricker en öl. Hon ligger och sover och benny sitter och ser nå skit på tv, så jag sitter här. Ska sova här inatt eftersom jag och mamma ska ner på stan imogon. Fyller år på måndag så då ska jag få shoppa lite som hon betalar åt mig i en för tidig födelsedagspressent. Aldrig fel! Vi har sett på Så ska det låta och bara tagit det lungt ikväll. Ska nog nart gå och lägga mig tror jag, om nu benny vill gå från vardagsrummet, ska nämligen sova där i soffan.


8 april

Nyss ätit lunch och sitter och väntar på att tiden ska gå så vi får fortsätta här, tycker vi har mycket vila i mellan åt.

Igår for jag till Birgitta då jag hade slutat, vi gjorde kyckling och ris till middag och såg en film. Vi kunde inte riktigt bestämma oss där i början vilken film vi ville se, men tillslut så kom vi fram till att vi skulle se För Kärleken. Den har jag alltid vela se, men inte gått att ladda ner, men den var verkligen ingenting att se, det hände ingeting i filmen och jag förstod inte dess budskap. Så med andra ord, den va skit kass!

Idag ska vi på östra gymnasiet och laga mat, och efter det ska jag på OBS och handla lite gott och sedan hem och bara vara. Ta det lugnt ikväll står på listan!

6 april

Sitter och ser på Två och en halv män och ska snart lägga mig för natten, ser att klockan rinner iväg. Idag har vara en trött dag. Känns att det börjar närma sig helg snart.

Min lilla katt som inte är så liten längre!

5 April, igen

For till mamma kring fyra och käkade middag där, blev köttfärssås och spagetti, fick även med mig till lunch imorgon! :) Fick med mig Nova hem en stund också, medans mamma skulle klippa Elle. Hon satt och såg på Pippi och käkade glass. Hon är helt tokig i Pippi. Nu ska jag snart gå och lägga mig och sova känner jag, är ganksa så trött.


5 april

Sol och lite värme idag. Skönt, men det håller väl inte i sig så länge skulle jag tro.

Idag blir det jobb till fyra och efter det ska jag hem till mamma och käka middag. Elle och Nova kommer visst också dit, så då blir det bus med henne.

4 april

Det blev pizza till lunch idag, fast jag orkade inte allt eftersom jag åt en stor macka till frukost. Men gott var det iallfall! :)

Idag blir det att jobba till fyra och efter det så blir det att åka hem och ta det lugnt. Blir att sova tidigit ikväll, är ganska så trött idag. Blev inte så mycket sömna inatt, men det är ju inte så konstigt, det är ju måndag!


3 april

Helgen har varit riktigt bra. I Fredags efter mycket om och men, så blev det fest hos Johan.. Vi var inte så mycket folk, men det var en mycket trevlig kväll! :)

Igår låg jag bakis hela dagen. En kompis kom förbi en stund också, men annars låg jag i soffan och såg på Lost! Hafr sett klar hela säsong 4 nu, laddade ner säsong 5 igår, så nu blir det att börja se den. Idag håller jag på att tvätta och ska snart gå och diska undan all disk som står på diskbänken.




1 april

Redan första april, tiden går fort.. om 11 dar fyller jag år! ;D Har precis ätit lunch och väntar på att vi snart ska börja igen. Blir hämtad idag klockan tre av mamma och benny och då ska jag hem och städa, ser hemskt ut hemma hos mig! Ikväll blir det bara lugnt, se tv eller nån film.

Morbror från Canada är hemma i Sverige i veckan, med sina två barn. Var hos mamma igår och träffade dom, vi fick go maten och efterrätt. Var riktigt kul att ses, var flera år sedan sist!


RSS 2.0