26 juni

Ikväll har jag varit på fest för att Robban fyllde 20 år. Grattis igen!
Vi har sjungit singstar och vi har "legt" massa lekar. Kvällen har varit rikigt kul! :)

Imorgon blir det att förstätta städa här hemma, eftersom jag inte han det igår kväll. Och sen blir det att bara vara hemma. inga planer alls för imorgn, eller idag blir det väl för att klockan är tio över tre och det är fredag då.Så vi får se vad som hände idag.

Jag kan vara säga att jag saknar kurre.  Han är i stugan med mamma och bennt, och det är tomt utan honom här, men jag träffar honom igen i början av nästa vecka då jag ska dit. Men det är ingen som sover med mig om natten och ingen som pratar med mig :(



25 juni

Igår var ja på stan med Elle för hon skulle köpa sig ett par jeans. Jag köpte en kjol och en ny väska, det behövdes.
På kvällen var jag bara hemma, tvättade och såg mest på Våra bästa år, två veckor bak, som jag har missat då jag var i stugan. Såg också på tillbaka till framtiden filmen, tycker dom är så bra. :) Kunde inte somna fören vid tre typ.

Idag vaknade jag tjugo i två, hade mobilen tydligen kvar i vardagsrummet så när jag vakna hade jag två sms och 13 missade samtal. Skulle egentligen fara och bowla idag med ett gäng för att Robban fyller år, men det skippar jag. Jag far till festen ikväll istället. Nu ska jag sätta mig och se ett avsnitt av VBÅ, gårdagens avsnitt, sen ska jag diska och städa här hemma. Ska gå och handla sen också, har ingenting här hemma.

Nu ska jag se VBÅ innan klockan blir för mycket så jag hinner göra nåt, innan jag ska iväg.


23 juni

Nu var det grymt länge sedan jag skrev här. Har varit ute i stugan sen studenten typ. Och det har varit så grymt varmt vissa dagar, har legat ute och solat och blivit lite brun. Det är skönt att JAG för en gång skull få bli det också. Firade midsommar där ute också. Elle och Niklas tog med sig Nova och kom dit en stund på fika, och Elin och Robban kom också.

Skolan är äntligen över nu. Nu har jag äntligen tagit studenten, den var efterlängtad. Bilder och mer uppdatering om det kommer lite senare då jag har lagt in bilderna på datorn. Ska komma ihåg att framkalla dom också, så man inte bara har dom på datorn om datorn skulle gå sönder en vacker dag, som jag tror den gör när som helst.

Nu blir jag hemma tills på måndag, ska följa med Elle till tandläkaren imorgon och passa Nova medans, och sen ska vi på stan en vända för hon måste köpa ett par byxor. Sen blir det hem och tvätta, sen på torsdag ska vi fira robban. Fara och bowla och ha fest. Fredag blir det nog ingenting speciellt, och på lördag så är det ju wheels, så då blir det grillning med Elle och Carro och sen får vi se vart kvällen tar oss, har inte rikigt hunnit planera allt än.

Nej, nu ska jag betala mina räkningar och sen ska jag gå och laga mig nån mat, börjar känna mig hungrig.

7 juni

Igår kväll så var jag och Carro hos Elle och käkade middag, blev kött och pommes frittes och sallad, var jätte gott =) Sen såg vi på två filmer  vi hade hyrt också, Bröllopsduellen som var riktigt bra och sen såg vi också the chair ( stolen) som sög tyckte då jag, men dom  verka tycka den var bra. Det skulle vara en skräckis, men den va inte nå läskig alls, handlingen var väl lite bra.. men jag tror nog jag hade förväntat mig att den skulle vara läskig, och då vart jag besviken så det inte vart nå bra.

Just nu håller jag på att tvätta, det behövdes, och lite senare ska jag och mamma åka på obs och handla. För jag har verkligen ingenting här hemma. Och sen ikväll blir det bara att ta det lugnt och gå och lägga mig i tid så jag tar mig upp tidigt imorgon. Måste försöka ta mig upp nu tidigt resten av dagarna för jag ska upp vid typ tre på morgonen på  onsdag för att vi ska ha champange frukost vid typ fem. Så jag får absolut inte försova mig då.


6 juni

God morgon på er alla :) Såg nyss att jag råkade skriva fel datum på inlägget igår, men nu är det ändrat. TRodde hela dagen igår att det var den sjätte och sveriges nationaldag.

Idag blir det att städa och diska undan, och sen fara till Elle. Vi ändrade så att vi är hos henne istället, så slipper hon böka med barnvaknen på bussen och sånt. Blir som enklare. Men det gör som ingenting. Vi ska käka kött och pommes frittes med sallad. Det är så grymt gott.

Igår fick jag äntligen tillbaka mitt bankomatkort och mitt legg och allt, albin har haft det i en vecka nu typ för jag glömde det i hans jacka.

Nu ska jag gå och ta min medicin och äta lite frukost och sen börja göra nåt här hemma.


5 Juni

Idag var jag ledig från skolan.. sköönt! :) For till Elle och åt lunch med henne och Amanda, och sen gick vi ner på stan och träffade Carro och Thess en stund. Gick sedan vidare oh letade ett par skor och ett linne till mig, och vet ni vad? Jag hittade det äntligen, efter tre veckors rännande på stan. Så nu är jag klar med mina studentkläder. :)
Var nere på kajen också för amanda ville åka karuseller. Hon och Elle åkte en barnkarusell, och dom hann bara åka ett varv, så gick den sönder, så dom fick biljetterna tillbaka.

Ikväll blir det bara att vara hemma och se på film och inte göra något alls. Skulle först ner på stan och gå på tivolit med Albin och hans kompisar, men jag kände inte för det när jag väl kom hem. Så ikväll blir det lugnt.
Imorgon ska ja vara med Elle igen, ska vara hemma hos mig och käka middag och se på film och gotta oss =)

4 juni

Idag var det skola igen, satt bara och hade betygsnack under alla lektioner. Skönt att få veta betygen, ig i två ämnen för att jag inte gjorde praktiken men jag ska komensera så jag får ett g till hösten och sen fick jag G i bild och Religion, rikigt skönt! :)

Mötte sen Elle och Nova och for hem till dom och lagade lunch och såg på en film, for ner på stan vid typ kvart över tre och skulle se på balen. Ställde oss längst fram så vi såg allt. Alla var så grymt fina. :) Ångrade lite att jag inte for, menmen. Ont i fötterna fick jag kan jag lova, och instäng och puttad ble ja också. Stod fan där i tre timmar.

Imorgon är jag ledig, och då blir det stan med elle och amanda, och ska kolla en sista gång på skor och ett linne till studenten, sen så är jag äntligen klar. har fått låna ett linne av Elle som hon köpte för inte så länge sedan och ska prova den sen ikväll och se om den passar till kjolen, för isåfall blir det den. :)

2 Juni

Somna igår så fort jag la mig, och glömde bort att ställa klockan så jag försov mig imorse, och vi har inte så många lektioner så jag skulle inte hinna dit innan jag är klar.  Så jag ska vara med Elle idag, igen :)

Vi ska fara till intersport, för där har dom öppnat någon ny klädaffär, så vi ska åka dit och kolla om dom har något värt, ska se om dom har någon klänning, för nu är jag streesad över att inte har hittat någon studenklänning som jag kan ha.
Vädret ser inte ut som att bli det bästa idag, men det kan vara skönt när man ska gå och prova kläder. Kände det igår, det var ju ruskigt varmt.

Ikväll ska jag göra klart min MBS rapport, jag MÅSTE! sen ska ja göra klart projektarbetet också.
Nu måste jag gå och klä mig, för ska möta Elle på OBS.

Snygg, Snygg, Snygg!




 Åhhh, han är så grymt snygg!!!!!

1 Juni

Idag är det bara 9 dagar kvar till studenten. ;D Och jag har inte hittat mig en klänning än, jag och Elle har varit på stan idag och kollat och provat men jag hittar ingen jag kan ha, många är snygga men jag har för stora bröst för allt. Någon som vill byta med mig? ;) Varmt är det idag också, jag håller på att smälta bort.

Idag var det första skoldagen efter praktiken. Skönt att vara tillbaka men ändå inte, nu har man något att göra om dagarna då man har gått hemma i typ tre veckor. fast hade bara två lektioner och imorgon blir de lite mer, fast vi gör typ ingenting.

I fredags drack jag först hemma hos mig, sen for vi ner på stan. Skulle lyssna på björn och alcazar men man såg inte så himla bra, och man hörde dåligt, så det söög, men kul hade vi iallfall. Satt vid tågstationen och drack och sen gick vi ner på kajen, och vad händer inte då? Jo, civilpolisen kommer och häller ut min sista öl, 5 st! fan vad sur jag blev, menmen.

Ikväll har jag tänkt att plugga, göra klart rapporten som skulle varit inne för typ två månader sedan. Måste ta tag i den nu. Lär gå och sova tidigt ikväll, sov typ tre timmar inatt, somna vid typ tre och skulle upp halv sju. Är sjukt trött, måste vända tillbaka på dygnet så jag orkar.



RSS 2.0