29 januari

Ligger och ser på sabrina tonårshäxan, och snart kommer mamma förbi en sväng och då tar hon med sig datorn. Så ikväll blir det att ligga och se på film, känner mig slö. Ska även gå ner och beställa kebabtallrik till middag. :)


28 januari, igen

Tycker mitt fönster i vardagsrummet är snyggt!


28 januari

Idag har jag haft fullt upp. Städade och tvättade imorse och fick besök av mor och benny till middag. Vi torkade fönster och bytte gardiner. Benny kom med en "ny" tv, så nu har jag alla kanaler som man ska ha, och dom är på rätt plats, så den tv jag hade i vardagsrummet tidigare är nu i sovrummet. Nu ligger mamma och sover i soffan och Benny har gått ner på krogen här nere och skulle säga hej till nån arbetskamrat. Så jag sitter och dricker öl och ser på nån film som är på tv.

 



25 januari

Har lånat datorn av mor idag tills imorgon så sitter och tittar runt på nätet. 

Igår var jag på möte och jag får förmodligen mina pengar imorgon eller på fredag. Beslutet för mina pengar gäller ju bara ett år i taget och innan försäkringskassan har bestämt sig så då gick jag till soc så jag får pengar av dom tills vidare. Käkade även lunch med mor och Elle på stan och efter det så shoppade jag lite kläder som jag hittade på rean. Och det behövdes.


Hämtade även ut lite filmer som jag hade beställt på ginza, man måste ju passa på när det är rea! :)



22 januari

Snart är det skidskytte, först damerna sen klockan tre är det herrarna. Blir middag hos mor ikväll, hon skulle laga nå kött och det tackar man aldrig nej till!

Jag vet inte vad jag har gjort, men jag vaknade upp igår och hade riktigt ont i kroppen, och har det idag också. Gör ont när jag reser mig och böger mig frammåt och ibland när jag går! Fattar inte vad som hänt!


21 januari, igen

Såg nyss på herrarnas skidskytte. Lindström gjorde det riktigt bra, men hamnade tillslut på en fjärde plats.

Ska snart gå och duscha och sedan laga mig nån middag, blir makaroner och korv idag. Sedan ska jag gå ner till krogen här nedanför och ta mig nån öl med Benny. Han ringde och frågade om jag ville följa med en sväng.


21 januari

Sitter och ser på skidskytte, nu är det damstafett och senare är det killarna, masstart. Får se hur bra det går för oss idag då vi vann igår!

Idag blir det bara att ta det lugnt. Har laddat ner film, så ja ska se ikväll. Ska ta mig en tripp på willys lite senare också!

20 januari

Sitter hos mor och har sett på skidskytte och vi har tagit oss lite vin. Benny är på jobbet och slutar klockan sex. Blir nå kött till middag, och det är ju aldrig fel.

Ska låna hem datorn ikväll över helgen! :)

16 januari

Ska snart gå över till mamma och lämna tillbaka datorn. Senare blir det att gå upp vinden med alla julkartongerna så jag får bort dom, och diska undan här hemma!

15 januari

Lånade med mig datorn från mamma igår, så ska lägga mig och se en film som jag laddade ner för ett tag sedan.

Snöar ute idag, tycker det räcker med snö nu. Men det tycker tydligen inte vädergubben!

14 januari, igen

Är fortfarande hos mor och benny. Dricker vin och se på countrygala på tvåan. Finns som inte så mycket värt att se på på tv:n har vi märkt under kvällen!

Middagen var riktigt god, hästbiff med potatis och sås. Smakade egentligen som vanligt kött tyck ja, men gott var det och nu har jag då iallfall smakat det! :D



14 januari

Sitter hos mor och ser på skidskytte. Stannar även här på middag och dom skulle visst bjuda på nåt som jag aldrig har ätit. Häst kött eller nåt. Får se om det är nåt att äta.

Tog bort julen igår, fast gardinerna sitter fortfarande uppe, så ska ta och byta dom nån dag också. Måste bara gå upp på vinden med kartongerna som står i hallen och ska passa på att städa imorgon.

12 januari

Har legtat och sett på en serie hela morgonen/dagen, och ska strax ta mig en promenad till mor och äta middag och lämna tillbaka hennes dator. Ska se till att få låna den till helgen också igen! =)

11 januari, igen

Tittar på lite klipp på youtube, där folk försöker prata svenska.




11 januari

Sitter och kollar på ett klipp på youtube. haha, så jävla bra! Har lånat hem datorn av mamma tills imorgon så jag får kolla lite! :) Håller på att tvätta för fullt också, vilket behövs!

Varit hemma i veckan, har mensverk. Så har legat framför tv hela dagarna och sett film och bara tagit det lugnt.  Får se om jag far på jobbet imorgon eller om jag blir hemma då också!


9 januari

Sitter hos mamma och tittar runt på nätet och ska snart äta, blir stuvade makaroner och korv. Har legat och halvsovit hela dagen och har ont i magen! :/

7 januari, igen

Ikväll blir det pokerkväll hos Elle! :)

7 januari

Sitter och dricker lite vin och har legat och kollar på wallander hela kvällen, och ska snart lägga mig och se en till som nyss kom ner.




30 dagar

5. Vilken mobil har du?

Jag har en Samsung GT-E1150 Titanium silver. En enkel och billig telefon. 298 kr på expert.

  • 3D-menyer
  • Vikbar
  • GSM 900/1800
  • Lång batteritid
  • Lagra upp till 300 SMS
  • Två inbyggda spel



  • 6 januari, igen 2

    Somnade inte fören fem halv sex imorse och klev upp vid tre idag. Riktigt skönt att sova länge. Är lite småbakis men det ska vi ordna, ska ner till pizzerian här under och beställa en kebabtallrik och slå på en film.


    6 januari, igen

    Är jätte taggad!!!!


    6 januari

    Bara mamma som är kvar här, benny gick hem för ett tag sedan, och mor ska sova över. Hon ligger och halv sover, medans jag sitter och dricker öl och ser på tv.

    30 dagar

    3. Din barndom

    Jag är född och uppvuxen i täfteå utanför umeå,flyttade därifrån 1999. Gick även skola där, som bara är 1-6:an. En bra skola om jag själv får säga. Nu är den umgjord och utbygt och verklar väldigt fin. Jag fick en syster då jag var 2½år, sedan fick jag även en till syster då jag var 6 år. Jag/Vi var under sommaråret jämt i stugan som ligger på en ö utanför täfteå, som pappa fortfarande har kvar eftersom det var min farmor och farfars, som jag verkligen älskar att vara i!

    Pappa, Elle, Jag och Jossan i stugan. (tror det är sommaren 96/97)

    Vi firade alltid julen/påsken hos farmor och farfar med våra släktingar och hade det riktigt trevligt och mysigt. Jag var mycket hos dom annars också och sov över mycket under helgerna.

    Mina föräldrar skilde sig 1999 och vi barn och mor flyttade till ersboda och pappa hade kvar huset ett par månader tills han fick det sålt, då flyttade han också till ersboda ett tag för att bo nära oss, men det varade inte länge. Nu bor han på stan och nu är jag sällan där, jag vet inte varför men det bara blir så. Vi var hos honom och hans nya varannan vecka i början och sen blev det bara varannan helg.

    Jag och syster Jossan. (sen höst 95)


    5 januari

    Benny och Mamma var här på middag och vi käkade tacos, mumma! Sitter nu och dricker öl och ser på CIS NY, har sett på skidskytte tidigare ikväll, och trea är inte dumt! :)


    4 januari

    Sitter hos mor och ser på tv och kollar runt på nätet. Blir att käka middaf här ikväll, stuvade makaroner och fläsk, mumma!

    Har inte hänt så mycket dom senaste dagarna, städade och somnade tidigt igår.

    1 januari

    var på tre-rätters-middag och förfest hos Elle tidigare. Vilket var riktigt kul. Vi for sedan till Elin på tomtebo och tolvslagtet firade vi nere på stan. Vi for sedan hem till elin igen, och nu ligger folk i henne säng och sover.  Bara jag som är vaken. Bussen börjar gå om 45 min, så då ska ja hem och sova.

    Imorgon (eller idag eftersom klockan är sex på mogonen) så blir det lugnt, film och bakis mat. Ska gå ner och beställa kebabtallrik :) Blir att gotta sig med ostkookar och cola! :D


    RSS 2.0