26 november

Har haft systerdotter Nova på middag och lite bus ikväll. Nu håller jag på att tvätta julgardinerna och dukar så ska snart ut och stryka och hänga upp dom så det blir lite jul snart. Imorgon ska jag fram med alla tomtar och allt annat! :) Det är bara snön som saknas utanför fönstret. 

23 november

Igår var jag på tjejkväll hos syster med mamma och andra syster, vi åt tre rätters middag, vilket var otroligt gott! Vi drack vin och hade det riktigt trevligt, kom isäng vid fem på morgonen.

Idag har jag varit hos pappa på familjemiddag och nu ska jag strax se ett tvprogram och sedan krypa ner i sängen. Känner att jag behöver få sova inatt!

19 november

Idag har jag varit på expo med mamma och syster. Handlade en del julklappar, och en del annat hit hem. Hamnade hos mamma en stund efter det innan jag gick hem och käkade middag. Somnade framför tvn en stund vilket var skönt, hoppas ja kan sova inatt nu bara!

17 november

Håller på att diska undan och sen ska jag gå och duscha och göra mig klar. Ska till pappa på middag och vara med lilla syster medans han är på möte ikväll!

14 november

Ikväll har jag och en kompis varit hos morsan på middag och druckigt vin och haft det trevligt. Nu ligger han i soffan och sover för han ska upp och jobba imorgon, jag ska väl gå och lägga mig i sängen om ett tag och se vad morgon dagen har att erbjuda :)

13 november

Idag är jag pigg och på benen. Äntligen! Har dammtorkat, dammsugit och torkat golvet och tvättat idag och nu är det dags att få i sig någon middag och ikväll blir det bara att ta det lugnt!

11 november

Har legat sjuk hela helgen. Håller på att friskna till känner jag, men inte helt hundra än. Men det är i alla fall på rätt väg! Idag har jag diskat undan och plockat undan lite, ska lägga mig framför tvn snart och vila resten av kvällen!

RSS 2.0