30 januari

Har haft en kompis här sen typ tre idag. Vi har ätit middag, sett på tre filmer, eller 2½, fick avsluta den tredje själv då han for hem mitt i för han blev så trött så han somna i min soffa! Vi har även druckigt några öl och nu väntar jag på två stycken som ska komma över och fortsätta dricka nå öl med mig innan det är dags för sängen :)

28 januari

Har nyss kommit hem, har varit på coop och käka lunch och storhandlat, så nu har jag mat så ja klarar mig en månad framåt hoppas jag!

Ska snart bege mig över till mor och käka middag där, hon bjuder på lakasoppa, vilket var många år sedan jag åt men det är så gott! Ikväll blir det bara att ta det lugnt, se nån film som jag fick hem i går tänkte jag :) 

27 januari

Idag har jag varit och småhandlat och haft mor och benny på middagsbesök. Dom for precis. Jag bjöd på lax och ris, jätte gott!

25 januari

Idag har jag varit ute i stugan med pappa, syster och hennes familj och grillat korv och suttit i solen! Var verkligen skönt att komma ut! Hamnade på middag hos pappa efter och har kommit hem för en stund sedan.

 
 
 
 
 

23 januari

Ska snart gå och duscha och sen se damernas skidskytte tävling. Blir att fara till Elle och Uffe på Tacosmiddag och umgås lite med Nova innan hon ska sova, vi ska även senare se på nån skräckfilm, tror det blir Annabelle!
 
 
 

18 januari

Gårdagen var en riktig trevlig kväll! Hade lyckats med maträtterna riktigt bra tyck ja. Vi hamnade senare hos syster för mera festande och vi kom i säng vid fyratiden. Har spenderat dagen där i soffan framför en film innan vi for till pappa på middag och jag har nyss kommit och och ska lägga mig och se nån serie och bara slappa resten av kvällen!

 
 
 
 
 
 
 

17 januari

Har nyss duscha och ska gå och göra mig i ordning.  Morsan kommer på lunch och ser skidskytte. Sen ikväll kommer systrarna hit och då ska vi ha tjejkväll med tre rättersmiddag, och det är min tur att laga maten! Så jag har en del att stå i innan dess!

16 januari

Idag har jag varit och handlat inför imorgon. Har även städat undan och dammtorkat, håller på att tvätta och har precis strykigt gardiner så nu ska julgardinerna bort och upp med nya. 

Ska ta och dammsuga och torka av golvet alldelens strax och sen blir det att lägga sig och koppla av framför en film, känner att min kropp är helt slut!

12 januari

Har precis kommit hem från morsan. Varit där hela dagen och både käka lunch och middag, hjälpt dom att plocka undan julen och suttit och surrat. Nu ska jag krypa ner i sängen och glo på tv resten av kvällen och värma upp mig, riktigt kallt ute, minus fjorton grader! ursch!

9 januari

Sitter och ser på damernas skidskytte, sen blir det att gå och handla och ikväll kommer mamma och benny på middag och ska hjälpa mig att fixa lite saker här hemma, bland annat det sista så att diskmaskingen går igång! 

8 januari

Idag har jag plockat bort julen, bara gardinerna som ska bytas och det gör jag imorgon. Har även städat och legat och sett på tvn en stund efter middagen. Nu ska jag gå och duscha en sväng och hoppas på att kunna somna tidigt ikväll!

7 januari

Har haft möte tidigare och har precis ätit lunch och ser på tjejernas skidskytte, så nu har det kommit igång igen ;D

Tänkte börja plocka bort julen idag, tror jag börjar med att ta ner julgranen så får det andra tas en annan dag!

5 januari

Sitter och försöker få inspiration om vad man kan göra för tre rätters middag, då det är dags för mig att bjuda på tjejkvällen om någon vecka så ja inte är ute i sista minuten! Det är svårt då det finns så mycket att välja på! Men nåt ska jag väl komma på!

Idag är det dags att komma igång med träning! Har hittat några övningar som jag tänkte börja med här hemma!


3 januari

Har varit ute på en promenad på affären idag och nyss dammsugit golvet och ska hoppa in i duschen innan mamma och benny kommer hit på middag och fixning av lite saker i lägenheten. Förhoppningsvis får jag igång min diskmaskin ikväll! :)

1 januari

Då var det ett nytt år, nya möjligheter och nya mål!

Har nyss kommit hem och mår faktiskt riktigt bra för en gångs skull dagen efter, är bara trött och slö vilket är skönt så ska ligga i sängen hela dagen och se på serier vilket man förtjänar en sån här dag!

Hade det riktigt trevligt igår, tre rätters middag, fyrverkerier, trevligt sällskap och gott att dricka! :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0